آموزش کیورد تارگتینگ، تفکیک و ادغام صفحات

پخش ویدیو

آموزش جامع شاخص های تفکیک و ادغام صفحات که در سئو سایت بسیار مهم هست، مرز بین کنیبالیزیشن شدن و جدا کردن صفحات، تشخیص و رفع رقابت صفحات با خود، تدوین محتوا و صفحه بندی سایت های فروشگاهی و خدماتی و روش برخورد با محصولات و دسته های مشابه و همه تکسونومی ها مثل برچسب ها، دسته ها، صفحات لیستی و صفحات تکی مثل صفحه هر محصول، همگی در دو ساعت و نیم آموزش رایگان عملی اسکرین رکورد.

منظور از کیورد تارگتینگ، نحوه هدف گرفتن کلمات کلیدی دقیق روی صفحه مناسب خود بدون کنیبالیزیشن است. انتخاب اینکه چه صفحه ای مناسب هر کیورد است، مهمترین بخش تارگتینگ است. در این ویدیو مفصل و رایگان به بحث کیورد تارگتینگ پرداختم که در دوره سئو یک فصل رو مفصل اما با بیان ساده و در عین حال حرفه ای، به موضوع تدوین صفحات و صفحه بندی که هسته اصلی سئو داخلی هست پرداختم و البته اسمش رو گذاشتم کیورد تارگتینگ. اما به معنی هدف گذاری اینکه چه صفحه ای برای چه کلماتی باشه.

بخش های آموزش Keyword Targeting:

  1. نحوه تأثیر گذاری تفکیک و ادغام و صفحه بندی و تارگتینگ مناسب کیورد ها روی صفحات سایت بر نتایج گوگل و رنکینگ و چگونگی بی اثر شدن اثرات مثبت محتوا و سئو داخلی و خارجی و Off-Page سئو و لینک بیلدینگ به خاطر تارگتینگ های اشتباه و فراموش شده.
  2. کیورد تارگتینگ همزمان با تحقیق کلمات کلیدی(Keyword Research)
  3. شاخص های تفکیک و ادغام صفحات(CTR، نرخ تبدیل، نتایج فعلی و پیش بینی منطقی نتایج آینده)
  4. موارد مهم سئو داخلی و خارجی در اینکه گوگل تشخیص دهد کلمه کلیدی صفحه چیست و چگونه قدرت کلمات کلیدی را دقیقا روی صفحه مناسب خود سرازیر کنیم.
  5. روش تشخیص اینکه کدام صفحه از سایت ما برای هر کلمه کلیدی مناسب است. به عبارتی تشخیص صفحات فرود هر کیورد در جستجوی ارگانیگ.
  6. تشخیص و رفع Cannibalization بدون سرچ کنسول
  7. تشخیص و رفع کنیبالیزیشن با سرچ کنسول
  8. رفع کنیبیلایزیشن سایت های فروشگاهی
  9. اصلاح برچسب های اشتباه و نحوه برچسب زدن صحیح برای CMS های مشابه وردپرس
  10. چه صفحاتی را ایندکس کنیم و چه صفحاتی را نکنیم؟
  11. کاربرد های ریدایرکت و کنونیکال در کیورد تارگتینگ
  12. اصلاح تارگتینگ اشتباه در مواردی که یکی از کیورد های یک صفحه روی صفحه صحیح بالاست و یکی از کیورد های همان صفحه روی صفحه اشتباه بالاست.
  13. مشاهده Case Study ارتقای رتبه بعد از رفع کنیبالییشن و اصلاح تارگتینگ اشتباه.
  14. PLP ها و PDP های ضعیف که باعث بروز مشکل در تشخیص کلمه کلیدی هر صفحه برای گوگل می شود و باعث کاهش نرخ تبدیل و نرخ کلیک می شود.
  15. اصلاح تارگتینگ برای سایت های UGC و Market Place و B2B و فروشگاهی.

موارد مهم دیگه ای هم قبلا منشتر شده مثل تغییر صفحات دارای رتبه در گوگل و روش تقسیم رتبه یک صفحه به چند صفحه در گوگل که کلمات کلیدی اون صفحه روی صفحات مختلف بالا بیان(دقیقا برعکس Merge کردن کیورد ها روی یک صفحه) و اینکه چرا به جای کنونیکال از ریدایرکت برای اصلاح کنیبالیزیشن استفاده کنیم؟ و کلی پرسش و پاسخ دیگه درباره برچسب ها و… که در بخش آموزش سئو پیشرفته می تونید ببینید.

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

319 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • استاد من تونستم 50 درصد مطالبو بفهم از این 2 ساعت برام خیلی سخت و سنگین بود ایا این طبیعیه. یا ایکیو بالایی میخواد

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 آبان 1402 12:48

      طبیعیه. هرچقدر تجربتون و آموخته هاتون بیشتر باشه، راحت تر و بیشتر، این آموزش رو متوجه میشید.

  • سلام شما گفتید برای ریدایرکت تگها باید طبق کلمه ای که تگ شده به صفحه درستش لینک بدیم. حالا اگر کلمه ای که تگ شده برای صفحه مقاله باشه و ما مقاله یا صفحه لازم برای اون کلمه نداشته باشیم به چه صفحه ای باید ریدایرکت کنیم؟

    پاسخ
  • سلام وقت به خیر
    توی بحث کیورد تارگتینگ ما کیورد هایی رو پیدا می کنیم که اصلا بقیه رقبا کار نکردن اما وقتی سرچ که میکنیم مشابه ترین موارد رو گوگل از رقبا توی نتایج بهمون نشون میده. این موضوع رو باید چیکار کرد؟ بعضی وقتا تفکیک کردنه باعث میشه خیلی نزدیک به صفحه دیگه ای باشه.
    به عنوان مثال:
    لوله مانیسمان
    لوله مانیسمان چیست؟
    هر شاخه لوله مانیسمان چند متر است؟
    و مشابه این موارد –
    سوال اصلی اینه که گوگل از طریق ارتباط معنایی و الگوریتم ها، برای اون کیورد هایی که پیدا کردیم صفحاتی رو نشون میده که خیلی کلی تره. ما ریز تر بشیم و جدا کنیم؟

    پاسخ
  • سلام آقای طاووسی وقت بخیر.
    با دیدن آموزش، یک سوال برام پیش اومده.
    به عنوان مثال، فرض کنیم که مقاله ای با عنوان “نصب NFS در PS4” و “نصب NFS در ps5” داریم که قراره به عنوان پست اصلی قرار بگیره و لینک داخلی به اون بدیم ( با توجه به 4 شاخص) . از طرفی این مقالات نحوه نصب شون کاملا یکسانه، اما تنها در عناوین و متن اولیه تفاوت دارن. از جایی که ممکنه در آینده مجددا مقاله ای رو با عنوان “نصب NFS در ps6” قرار بدیم. آیا فرایند کنیبال پیش نمیاد. البته که میشه ریدایرکت کرد اما در این صورت، به دلیل زیاد شدن ریدایرکت ها سایت و اون پیج دچار مشکل نمیشه؟
    یا اینکه می تونیم عنوان پست رو به اینگونه بنویسیم؟ “نصب NFS در پلی استیشن”

    پاسخ
  • سلام و خدا قوت بابت آموزش‌ها و انرژی گذاشتن‌تون
    جناب طاووسی توی بحث کنیبال شدن محصولای فورتنایت، محصولا رو ریدایرکت کردین، درست.
    توی زمینه‌های دیگه‌م همین صادقه؟
    مثلا موبایل یا لپ تاپ
    یا سایت اسباب بازی
    مثلا کتگوری ست اسباب بازی داریم، محصولا بشه ست اسباب بازی دکتری، ست اسباب بازی نجاری و …
    یکم گیج شدم.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 تیر 1402 18:42

      بدیهیه که در همه چیز صادقه. نمیشه به تعداد موضوعات جهان مثال زد. شاخص هاشم گفتم. بله که باید نجاری و دکتری و… هم داشته باشید.

  • آقای طاووسی سلام
    ما یه سایت داریم در حوزه زیبایی. دقیقتر اگه بگم در زمینه کاشت مو.
    اغلب کیووردهای تجاری رو واسش محتوا نوشتیم و آماده انتشاره
    سوالم اینه که بهتره محتواهای مرتبط اما غیر تجاری رو بنویسیم طوری که وبلاگش تبدیل به یه مجله مفصل و حرفه ای بشه و تلاش هم کنیم از اینا لید بگیریم یا نه همون مقالات و محتواهای تجاری رو داشته باشیم و وقت و بودجه مون رو روی لینک سازی خارجی هرچه بیشتر صرف کنیم؟
    بودجه سئوی سایت خوبه و میتونن خرج کنن به قدر لازم. این رو هم بگم که سایتش فروشگاهی نیست، صرفا جمع آوری لید تلفنیه هدفمون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 اردیبهشت 1402 11:05

      اگه فروشگاهی نیست انرژی رو بذارید رو غیر فروشگاهی ها و اگر اون کیورد های تجاری با صفحات غیر تجاری، توان رقابت با صفحات فروشگاهی رو ندارن و نیاز کاربر رو بدون صفحه فروشگاهی برطرف نمیکنن، ازشون صرف نظر کنید.

  • الهه دمرچلی
    13 فروردین 1402 11:49

    سلام وقت بخیر اول بابت آموزش خوبتون میخواستم تشکر کنم ثانیا یه جا تو آموزش تون که درباره شناسایی کنیبالیزیشن با سرچ کنسول هست یه مثال درباره گوشی مثلا اس 5 زدید که برای گلکسی بالا اومده و گفتید که پیج گوشی مثلا اس 5 رو روی گلکسی ریدایرکت کنید و اس 5 فدا میشه . ایا میشه بعد این فرایند بریم برای اس 5 یه صفحه جدید درست کنیم و روش کار بشه ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 اردیبهشت 1402 11:03

      قطعا میشه ولی زمان بره و دیر اون صفحه اس 5 میاد بالا. یعنی تا 2023 که اینطور بوده.

  • سلام اقا یک سوال ساده ای دارم ذهنمو درگیر کرده
    الان من دو تا کلمه دارم مثلا
    گچ کار در مشهد
    گچ کار در یزد
    و..
    این جور صفحات باید تو برگه باشن یا نوشته ؟
    و سوالم اینه برای این صفحات گچ کار در … یک دسته بندی گچ کار درست کنم یا لازم نیست

    پاسخ
  • سلام یک سوال دارم ربطی به اموزش نداره . من تو لینک سازی داخلی مشکل دارم ممنون میشم راهنماییم کنین . الان مثلا من 100 تا صفحه هدف یا مادر دارم الان استراتژی اینه تا 100 روز من صفحات مادر رو بزنم و هیچ گونه لینک سازی صورت نمیگیره و بعد 100 روز شروع کنم بلاگ زدن و تو مقاله ها لینک بدم به صفحات مادر
    استراتژی کلی لینک سازی داخلی همینه ؟

    پاسخ
  • سلام جناب طاووسی

    من یک سایت آشپزی عربی دارم که از مهر ماه مشغول فعالیتم و ایمپرشن و کلیک هایی تقریبا اوکی دارم اما یک مشکل اساسی که دارم اینه که :

    بسیاری از کلماتم با وجود ایندکس بودن و محتوا سئو شده و رعایت نکات داخل گوگل رتبه بندی نمیشن ( یعنی حتی جزو 100 تای اول هم نیستن ) مخصوصا کلماتی که تقریبا سرچ ولوم بالایی دارن

    این رو روی پلتفرم های مختلف مثل وردپرس و php اختصاصی هم تست کردم اما درصد خیلی زیادی از کلمات اصلا رتبه بندی نمیشن . ایده یا آنالیز به خصوصی در این مورد دارید شما ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 اسفند 1401 20:57

      سئو همینه دیگه. وقتی خیلی از رقابت عقب باشید این اتفاق میفته. جوابش میشه سئو از صفر تا سطح پیشرفته.

  • سلام وقت بخیر
    درباره یه موضوع خاص مثل تلویزیون یا هر موضوع دیگری هم محصول داریم هم وبلاگ . آیا لندینگ دسته بندی طوری درست کنیم هم به محصولات لینک بدیم و هم به مقالات مرتبط؟

    پاسخ
  • سلام جناب طاووسی، ممنون از این ویدیو آموزشی عالی خیلی زحمت کشیدید.
    سوالی که دارم اینه، به طور مثال سایتی با موضوع فروشگاهی داریم. ممکنه یک مقاله بلاگ برای گوشی X داشته باشیم و یک صفجه محصول برای این گوشی داریم. کیورد “خرید گوشی X “، “گوشی X” روی پیج محصول ست میشه، حالا برای مقاله معرفی گوشی X باید چه کیوردی ست کرد که بدون مشکل کنیبال شدن هر دو صفحه رتبه خوبی بگیره؟

    پاسخ
  • سلام استاد، وقت تون بخیر. ممنون می شم در مورد این سوال راهنمایی کنید. تصمیمی که گرفتم طبق آموزش خوب کیورد تارگتینگ تون هست اما باز هم می خوام مطمئن تر بشم که درسته و برای بقیه دوستان هم که کامنت ها رو می خونن، مرور بشه
    فرض کنید سایتی داریم که کلاس ها و آموزشگاه ها رو در رشته های آموزشی مختلف لیست می کنه
    مثلا در مورد زبان مثال می زنم. به طور کلی 3 مدل می تونه سرچ بشه (مترادف هاش رو فاکتور می گیرم این جا):
    1- کلاس زبان در تهران
    2- آموزشگاه زبان در تهران
    3- مدرس زبان در تهران

    من باید برای هر کدوم از عبارات بالا، صفحه جداگونه در سایت داشته باشم، یعنی در مجموع برای هر رشته آموزشی (مثلا این جا، زبان)، 3 تا صفحه جدا داشته باشم. درست می گم؟

    چون فکر کردم دیدم کسی که سرچ می کنه مدرس زبان، نمی خواد تو صفحه ای که میاد، آموزشگاه ها هم قاطیش باشه و همین طور کسی که سرچ می کنه آموزشگاه زبان، دوست نداره تو صفحه ای که میاد مدرس های خونگی و شخصی زبان هم قاطیش باشه
    از طرفی کسی که سرچ می کنه کلاس زبان در تهران یا آموزش زبان در تهران و … این ها عبارات کلی هستند. پس صفحه ای بهتره بیاد که هم آموزشگاه ها رو لیست کرده و هم مدرسان شخصی رو

    ممنون می شم نظرتون رو راجع به این استراتژی بدونم.

    پاسخ
  • سلام استاد، وقت تون بخیر
    در تحقیق کلمات کلیدی، یه سری عبارات رو می بینم که با هم سرچ می شن مثلا عبارت «کلاس فروش و بازاریابی» در حالی که هر کدوم این ها به طور جداگونه هم سرچ می شه یعنی «کلاس فروش» و «کلاس بازاریابی»
    از طرفی فروش و بازاریابی دو مفهوم یکسانی نیستن
    می خواستم نظرتون رو بدونم آیا این جا بهتره من 3 صفحه ایجاد کنم به این صورت یا خیر؟
    1- صفحه کلاس فروش
    2- صفحه کلاس بازاریابی
    3- صفحه کلاس فروش و بازاریابی
    هر کدوم این ها سرچ دارن. از طرفی به نظر میاد صفحه سوم در رقابت با صفحات اول و دوم باشه
    ممنون می شم راهنمایی کنید

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر

    ممنون از اینکه به سوال قبلی من پاسخ دادین

    یک مورد دیگه من خیلی از برچسب های اشتباهی که در سایت بود رو پاک کردم و البته با احتیاط و ریدایرکت هم کردم به صفحات مقصد ..فقط الان چند تا از کلمات من رتبه شون رو از دست دادن … آیا باید صبر کنم؟ یا با کارهای دیگه سعی کنم رتبه شون رو بیارم بالا

    پاسخ
  • آذین مختاری
    11 بهمن 1401 13:03

    سلام جناب طاووسی وقتتون بخیر و ممنونم به خاطر آموزش های خوبتون.
    سایتی هست که رتبه ی دو گیر کرده و رتبه ی اول سایت تروب هست که محصولاتش فقط برای یک دسته بندی هم (دسته بندی سرچ شده) نیست. این سایت صفحه ی دسته بندی تا ۳۰ صفحه pagination داره و وقتی url اون صفحه رو تو گوگل site: میزنم همشون رو میاره (url پارامتری های اون صفحه)، میخواستم ببینم که این pagination باعث کنیبالیزیشن میشه و اگه اینو یک صفحه ای کنم روی قدرت صفحه تاثیر داره و احتمال داره بالا بیاد؟

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر

    ممنون از آموزش های رایگان بسیار عالی شما

    من سوالی داشتم
    در سایتم یک محصولی دارم که در گوگل با جستجوی نام آن محصول مشابه دیگری نمایش میدهد . من در این مورد نمیتونم ریدارکت کنم چون هر دو دارای رتبه هستند. این مورد رو چیکار میشه کرد؟

    پاسخ
  • سلام استاد بزرگوار، وقت بخیر
    تو یکی از آموزش هاتون گفتید تا می تونیم لینک داخلی بدیم به صفحات مرتبط سایت. شما گفتید با اصلی ترین کیورد لینک بدیم. اگر مثلا چند تا کیورد تو یه صفحه تارگت شدن و یک مفهوم رو دارن، من بیام تو صفحات مختلف سایت، هر باری با یکی از کیوردهاش به صفحه مربوط لینک بدم هم درسته؟
    مثلا فرض کنید تو چند صفحه با کیورد «خرید کرکره برقی» لینک می دم به صفحه خودش، تو یه سری صفحات دیگه هم با کیورد «خرید کرکره اتوماتیک» لینک می دهم به همون صفحه و همین طور سایر عبارات کلیدی که مفهوم یکسان یا خیلی مشابهی دارن
    ممنون از راهنمایی هاتون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      12 بهمن 1401 18:38

      درسته. تو صفحه دیگه هم با کلمه “کرکره برقی” خالی لینک بدید. و اون سخت ترین و ایمپرشن بالاترینه که برای همون صفحه هست رو توی منو بذارید و بیشتر لینک بشه.

  • سلام جناب طاوسي وقتتون بخير
    در حال حاضر امكان نصب گوگل آنتلاتيكس روي وب سايت هستش؟
    و اينكه از طريق قالب يا افزونه با توجه به تحريم ها كدوم بهتره؟
    چه روشي رو پيشنهاد ميكنيد؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      12 بهمن 1401 18:37

      امکانش هست چرا نباشه. اما اینجور سوال ها در تخصص من نیست. با متخصصین وردپرس صحبت کنید.

  • سید علی حسینی
    7 بهمن 1401 22:59

    باسلام
    من یک سایت سازه های فولادی دارم و یکی از کلمات کلیدی مهم اون گریتینگ هست
    در زبانه pages بخش performance سرچ کنسول گوگل کلمات کلیدی گریتینگ فلزی و گریتینگ تسمه با کلمه کلیدی گریتینگ هم کانسپت هست ولی در گوگل که سرچ می کنم صفحات مربوط به گریتینگ ، گریتینگ فلزی و گریتینگ تسمه کاملا باهم متفاوت هستند
    حالا ما باید کدوم مورد را الگو در نظر بگیریم نتایج گوگل یا سرچ کنسول؟
    می خواستم لطف کنید راهنمایی فرمایید.

    پاسخ
  • سلام مجدد استاد عزیز، وقت تون بخیر.
    جوری که من تو آموزش هاتون برداشت کردم، پیشنهاد کلی شما این هست که اول صفحات کلی (والد) ساخته بشن و منتظر بمونیم تا ایندکس بشن و بعد صفحات فرزند رو بسازیم.
    سوالی که دارم رو مثلا با همون صفحه لندینگ آموزش ورد می گم.
    تو صفحه آموزش ورد (صفحه والد) قراره به صفحات فرزندش مثل صفحه فیلم ها، صفحه مقالات متنی و … لینک بده.
    موضوعی که هست اینه که الان تو سایت هنوز صفحه فیلم های ورد وجود نداره و همین طور مقالات آموزش ورد هم کمه.
    اگر من از ابتدا صفحه کلی آموزش ورد رو بسازم، تو این صفحه تقریبا هیچ چیزی برای لینک دادن و دسترسی دادن به کاربر وجود نداره.
    از طرفی اگر بیام صفحات رو از جرئی به کلی بسازم، مثلا اول صفحه فیلم های ورد و مقالات ورد یه خرده که کامل تر شد، اون موقع بیام صفحه والد (آموزش ورد) رو بسازم، می تونم به صفحات فرزنداش لینک سازی کنم.
    در این مورد ممنون می شم راهنمایی کنید.

    پاسخ
  • سلام مجدد استاد عزیز، وقت تون بخیر
    شما در این ویدئو گفتید مهمه که در صفحات PLP که لیست محصولات رو میارن مهمه که محتوای غنی داشته باشیم تا گوگل تفاوت قائل بشه بین صفحات.
    اگر تو صفحه لیستینگ ها (چه لیست محصولات، چه خدمات و مقالات) اول اون لیست رو بیاریم و انتهاش محتوای طولانی به همراه عکس و فیلم و فایل صوتی و … داشته باشیم، خوبه؟
    از این لحاظ می گم که معمولا محتوای طولانی مثلا 2000 کلمه و استفاده از چند رسانه ای ها تو صفحات محصولات و مقالات استفاده می شه
    و اگر ما تو صفحه لیستینگ ها هم همین کارو کنیم، شاید گوگل، کلی و جزئی بودن صفحات رو قاطی کنه
    ممنون می شم در این مورد راهنمایی کنید

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 بهمن 1401 19:56

      لازمه تو لیستینگ ها. چون لیستینگ ها خیلی هاشون شبیه همن یا زیرمجموعه دیگری هستن و محتوا یا بخشیشون شبیهه. اون تکست تفاوت ایجاد میکنه. اکیه متن زیر لیست محصولات فقط با ساز و کار مناسب یو ایکس که کاربر اذیت نشه.

  • سلام جناب طاووسی
    اسکیمای مقالاتم با وجود گذشت 3 ماه هنوز فعال نشده از دو اسکیمای faq و عکس که هیچکدوم فعال نشده و توی گزارشاتمم هیچ خطایی نیست.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 بهمن 1401 19:53

      احتمالا رقبا دارن و سقف اسکیمای سوال جواب اون کوئری و نتیجه گوگل پر شده.

  • با درود- ممنون از لطف و توجه شما- در تیکت تاریخ 10 دی ماه 1401 در مورد مسئله طریق چیدن منوها فرمودید که :” منو ربطی به سئو نداره. . چگونه دسته بندی کردن و چی رو توی چی قرار دادن ربطی به سئو نداره. فقط لینک داخلی تا حدودی در شرایطی ربط داره.”

    اگر درست متوجه شده باشم: وجود کلمات کلیدی اصلی در url -برای مواقعی که در لینک داخلی استفاده میشن تاثیر خوبی در سئو داره و این یعنی بهتره منوها را طوری نامگذاری کنیم که شامل کلمات کلیدی اصلیمون باشن.

    ممنون میشم درباره عبارتی که فرمودید راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 بهمن 1401 19:21

      وجود کیورد در یو ار ال صرفا یک سیصدم فاکتور موثره. لینک داخلی یه بحث دیگست. منو یه بحث دیگست. انکرتکست منو هم که لینک داخلی هست باز یه بحث دیگست. سوالتون مبهمه و به نظر میاد حاصل از اطلاعات پراکنده ای هست که در ذهنتون دارید. یعنی روی پیش فرض های اشتباهی دارید سوال می پرسید. نمیدونم چجوری باید جواب بدم.

  • سلام چناب مهندس، وقت تون بخیر.
    من چند بار سعی کردم تا الان این آموزش خوب تون رو ببینم. باز هم تشکر می کنم که دید سئویی ما رو تغییر دادید.

    یه سوالی که دارم اینه که فرض کنید کاربر سرچ می کنه «آموزش ورد». این عبارت کلیدی، کلی و قصد کاربر از نحوه آموزش دیدن، دقیق مشخص نیست.
    ما تو سایت مون می تونیم برای این موضوع، 4 تا راهکار داشته باشیم:
    1- کلاس حضوری ورد در شهر خودمون
    2- کلاس آموزش آنلاین ورد
    3- پکیج فیلم های آموزشی ورد (محصول)
    4- مقالات آموزش تصویری ورد (مقاله های رایگان متنی به همراه عکس و فیلم)

    اگر من این 4 تا موضوع رو در چهار صفحه جدا تارگت کنم و یک صفحه والد هم داشته باشم که «آموزش ورد» رو هدف بگیره و به این 4 تاصفحات فرزند لینک بده، استراتژی درستی هست؟
    از این لحاظ می گم کاربر سرچ کرده آموزش ورد، می خواد وارد صفحه ای که می شه آموزش ورد ببینه، اما اون صفحه والد، خودش هیچ آموزشی نداره، اما از طرفی دسترسی داده به صفحات فرزندش که کاربر انتخاب کنه کدوم آموزشی دوست داره (کلاس حضوری، آنلاین، پکیج پولی، مقالات تصویری رایگان).
    ممنون می شم راهنمایی کنید.

    پاسخ
  • سلام و وقت بخیر. یک سایت مجله انلاین دارای محتوای بسیار زیادی هست که الان خطای 404 زیادی هم در سرچ کنسول برای اون ثبت شده. تعداد این صفحات خیلی زیاده که بخوام یکی یکی ریدایرکت کنم به صفحه جدید یا نزدیک. لطفا راهنمایی بفرمایید بهترین کار برای این چنین سایتها چیه. چون الان همه میگن کراول باجت رو از دست میدی

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 دی 1401 11:00

      کاری لازم نیست بکنید. فقط لینک های دخلی و خارجی به اون هارو حذف کنید یا تغییر بدید.

  • مصطفی صابری
    21 دی 1401 20:53

    سلام استاد بزرگوار، ویدیو آموزشی بسیار عالی بود. اهمیت شناسایی کیوردهای اصلی و رعایت اصول مهم سئو مانند درج عبارت کلیدی در تگ تایتل و دیسکریپشن و … را بیان کردید. جسارتا چند مورد برای بنده مبهم بود که خواستم سوال کنم.

    1- طبق فرمایش شما ما نباید برای صفحه اول سایت لینک سازی خارجی انجام دهیم زیرا این صفحه به غیر از برند مجموعه برای سایر عبارت های کلیدی نباید سئو شود، این مورد درست است؟ البته در انتهای ویدیو گفتید که برای صفحه اول لینک سازی شود تا پس از قدرت گیری آن را بین سایر صفحات پخش نماید. لطفا راهنمایی نمایید

    2- با دقت در مورد رنک گرفتن صفحات فرزند برای عبارت های کلیدی صفحات پدر یا سایر صفحات در ویدیو آموزش دادید. در برخی موارد صفحه های پدر برای عبارت های کلیدی فرزند رنک می گیرند در حالی که برای آن عبارت کلیدی در صفحه فرزند تولید محتوای بیشتری شده است و محتوای پدر فقط توضیحات کلی در مورد آن داده است. در این موارد که محتوا برای عبارت کلیدی کوتاه رنک گرفته و هم برای عبارت کلیدی بلند (برعکس موردی که در ویدیو فرمودید) چه کاری باید انجام داد

    3- مشکلی که بنده با آن بر خوردم این است که محتواهایی را بر اساس عبارت های کلیدی خودم تولید کردم ولی پس از مدتی در سرچ کنسول دیدم که این محتوا علاوه برای عبارت کلیدی اصلی خود برای عبارت پر سرچ دیگری که مرتبط با حوزه من است ولی اصلا در سرچ کلمات کلیدی خود را نشان نداده رنک می گیرد. در حالی که من برای این عبارت کلیدی محتوای مناسبی در این صفحه ندارم و با توجه به این که فهمیدم سرچ بالایی دارد علاقه دارم برای آن دارای رتبه بالایی باشم. در این مورد باید چه کار کرد؟

    پاسخ
  • سلام جناب طاووسی ممنون از آموزش های بسیار خوبتون url سایت های من فارسی هست و دقیقا از کلمات کلیدی تو urlام استفاده کردم. سوالم اینه که بالاخره url رو فارسی بزاریم یا انگلیسی؟ نظر سئوکارم این هست که urlها از فارسی به انگلیسی تغییر کنه.
    البته اینو بگم که من ویدیوتون رو کامل دیدم
    و شما فرمودین فارسی بهتره
    چون کلمه کلیدی داخلش هست
    اما میگن تو آپدیت جدید گوگل url فارسی به مشکل خواهد خورد و چون مدت زمان زیادی از انتشار این ویدیوی آموزسی بسیار خوب شما گذشته بود این سوال رو مطرح کردم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 دی 1401 18:09

      تو هیچ اپدیتی به مشکل نمیخوره. فارسی یک دویستم بهتر از انگلیسی هست از نظر رتبه.

  • با درود جناب طاووسی
    با احترام نمیخاستم کامنت خیلی پیچیده و طولانی بشه .
    درباره تعمیرات لپ تاپ بنظرتان بهتره پیج ها را اینطوری بسازم : سردرگرم شدم . واقعیتش فکر میکنم روش اول بهتره چون کلمه” تعمیر لپ تاپ XXX ” هم ctr داره و هم رتبه میگیره.(البته نظر شما مهمتره)

    روش 1
    -تعمیر لپ تاپ hp
    — تصویر ندادن لپ تاپ hp (و بعدش هر چی درباره تصویر ندادن اچ پی هست بریزم توی این مجموعه . و برای هر مطلبی دیگه منو درست نکنم که کاربر اذیت نشه)
    — تعویض صفحه نمایش لپ تاپ hp
    –…..
    –…..
    -تعمیر لپ تاپ dell
    — تصویر ندادن لپ تاپ dell
    — تعویض صفحه نمایش لپ تاپ dell
    –…..
    –…..
    -تعمیر لپ تاپ asus
    — تصویر ندادن لپ تاپ ایسوس
    — تعویض صفحه نمایش لپ تاپ ایسوس
    –…..
    –…..

    روش 2
    – تصویر ندادن لپ تاپ
    — تصویر ندادن لپ تاپ دل (و بعدش هر چی درباره تصویر ندادن دل هست بریزم توی این مجموعه . و برای هر مطلبی دیگه منو درست نکنم که کاربر اذیت نشه)
    — تصویر ندادن لپ تاپ اچ پی
    –تصویر ندادن لپ تاپ ایسوس
    — ….
    -تعویض صفحه نمایش
    — تعویض صفحه نمایش لپ تاپ دل
    —-تعویض صفحه نمایش لپ تاپ ایسوس

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 دی 1401 18:15

      منو ربطی به سئو نداره. پدر و فرزند ها هم ربطی به سئو ندارن توی دیتابیس و دسته بندی شما. فقط بحث لینک داخلی هست. که بین دو روش بالا سلیقه خودتون رو اعمال کنید. هیچ ربطی به SEO نداره سوال شما. چگونه دسته بندی کردن و چی رو توی چی قرار دادن ربطی به سئو نداره. فقط لینک داخلی تا حدودی در شرایطی ربط داره.

  • سبا آویرا
    30 آذر 1401 10:34

    سلام مجدد
    در خصوص این پاسختون به پلاگین نیست. به خروجی ای هست که پلاگین در عنوان ها ایجاد کردن. شما باید ببینید چه فرقی در عناوین و بقیه موارد شما ایجاد شده.
    منظورتون تنظیمات رنک مث هستش؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 دی 1401 18:20

      منظورم خروجیه. فرض کنید پلاگین محسن مث هست. سورس صفحه و تغییراتی که در html ایجاد میکنه رو ملاک قرار بدید.

  • سلام و عرض ادب
    ممنون از آموزش بسیار خوبتون
    برای فروشگاه اینترنتی پرینتر سوال داشتم؛
    به عنوان مثال کیوورد “پرینتر رنگی” رو چطور تارگت کنم؟ با دسته بندی یا برچسب؟
    چون معمولا دسته بندی های این کالا بر اساس نوع پرینتر هست که شامل لیزری و … میشه و یا نوع کاربری اون که مخصوص اسمال بیزینس یا … هست، یه مقدار از نظر ux جالب نمیشه که دسته براش ایجاد کنم.
    در حال حاضر رنگی و سیاه سفید یک ویژگی برای پرینتر هست و توی فیلتر میاد و یو آر ال پارامتره و قابل سئو شدن نیست در ووکامرس
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 آذر 1401 10:19

      فرقی نداره. هر نوع صفحه ای که از نظر یو ایکسی و سئویی اکی باشه. طبق تارگتینگ.

  • بهاربین
    25 آذر 1401 09:19

    با سلام
    نحوه نگارش متنم باید چه جوری باشه که گوگل دقیقا با کلید واژه مدنظرم اون نوشته یا صفحه رو ایندکس کنه
    کلید واژه رو در تایتل میارم در تگ H1 هم قرار میدم نصبت به سختی کلمه در کل متن نیز پراکنده میکنم و از تگ B برای مشخص شدن هم استفاده میکنم ولی باز میبینم که صفحه‌هم حتی در کلید واژه ای کم رقابت هم جایگاه نمیگیره
    ضمن در description نیز کلید واژه رو بکار میگیرم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 آذر 1401 10:17

      همچین چیزی نداریم. به نگارش هم ربطی نداره. اونی که شما دنبالش هستی TF-IDF هست که نمیتونید کنترلش کنید. و این صفحه یعنی کیورد تارگتینگ دو ساعت و نیم ویدیو برای جواب سوال شماست. و نشون میده ندیدید ویدیو رو. اصل کاری عنوان هست و ابتدای عنوان و بحث تارگتینگ که مفصلا مطرح شده و شما ندیدید یا سرسری دیدید و جلو زدید. به این سادگی که شما انتظار دارید هم نیست با چهار تا اچ وان و برجسته کردن و پخش کردن کلمه.

  • سبا آویرا
    23 آذر 1401 13:38

    سلام
    وقت بخیر
    کلمه اول تایتل هام توی گوگل نشون داده نميشه
    زمانی که یکسری از صفحاتم ایندکس شده بود از یوست رفتم روی رنک مث – نمیدونم اين قضيه باعثش شده يا نه
    و ايا به همچين موردي ادم برميخوره با عوض كردن اين دوتا
    ممنون ميشم راهنماييم كنيد

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 آذر 1401 10:12

      به پلاگین نیست. به خروجی ای هست که پلاگین در عنوان ها ایجاد کردن. شما باید ببینید چه فرقی در عناوین و بقیه موارد شما ایجاد شده.

  • سارا اسدی
    15 آذر 1401 14:34

    سلام آقای طاووسی خدا قوت.
    نوشتن متاتایتل بصورت زیر آیا مشکل داره؟ استفینگ حساب میشه؟ بصورت مثال

    قیمت کفش امروز | قیمت روز کفش اصفهان + تمام برند ها
    کفش نایک | قیمت کفش نایک

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 آذر 1401 16:40

      اکیه. تو تایتل استافینگ خیلی معنا نداره فقط بحث زنندگی و یو ایکسیه. دومی اکیه اولی همونطور که گفتم کفش خالی با کفش اصفهان نباید یکی باشه صفحش.

  • سلام جناب طاوسی. برای عنوان سئو آیا اضافه کردن پیشوند ها و پسوند های پر بازدید مثل خرید، قیمت و فروش روی تمرکز روی کلید واژه تاثیر منفی میذاره؟ مثلا اینکه بنویسیم “کالای x| قیمت، خرید و فروش” بهتره یا مثلا بنویسیم “کالای x، راهنمای خرید” اون پسوند ها آیا در رقابت ایجاد مشکل میکنه؟ چون کلید واژه هدف”کالای x” از نظر من.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 آذر 1401 16:42

      در حد خرید یا فروش اکیه. اگه خرید اون کیورد بیشتر سرچ والیوم داره اول بذارید

  • سلام وقت بخیر. دوتا پرسش داشتم ممنون میشم پاسخ بدید. طراح قبلی سایت اومده برای “برند محصول” از افزونه استفاده کرده در صورتی که ما میخوایم الان هر برند زیردسته خودش رو شامل محصولات اون برند داشته باشه. الان بهتر هست برای سئو، دسته بندی ایجاد کنیم و دسته بندی های قبل رو پاک کنیم یا اینکه بجای ایجاد دسته بندی جدید از تگ استفاده کنیم؟ و سوال بعدی اینکه صفحات لندینگ جشنواره ها بهتره نوایندکس انتخاب شده باشن و کلا یک ساب دایرکتوری واسشون ایجاد بشه؟ چون بعد کمپین اون صفحات عملا دیگه کاربردی نداره؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 آذر 1401 16:49

      فرقی نمیکنه دسته و برچسب و… . مهم اینه که صفحات تکراری و اسپم یا در رقابت با هم تولید نکنید و از نظر مدیریت داخل سایت هم راحت باشید. پویشه و پدر و… مهم نیست. هر جور دوست دارید انجام بدید. جشنواره ها ایندکس باشن. و بمونن.

  • فرزانگان
    28 آبان 1401 21:17

    سلام مجدد استاد، وقت بخیر.
    ممنون از پاسخ به سوال قبلی.
    فرض کنید که صفحات مربوط به «نمونه سوال ورد» و «نمونه سوال تستی ورد» رو از هم جدا کردم در ابتدای کار.
    اما مشکل من تولید محتواش هست. چون متن ها خیلی به هم نزدیکن. چون همون طوری که گفتم عملا هر کسی نمونه سوال ورد سرچ می کنه، معمولا منظورش همون تستی هست.
    ممنون می شم بابت روش تولیدمحتواش هم یه توضیح مختصر بدید. این که چطوری باید متن های این دو صفحه از هم جدا بشه تا کپی و تکراری نباشه.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 آذر 1401 16:57

      نه تستی تستیه غیر تستی غیر تستیه. این ذهن شماست که فکر میکنید هدف کاربر یکیه. دوم اینکه هیچی یکی محتوای تستی داشته باشی یکی محتوای نمونه سوال غیر تستی یا ترکیبی. مقاله ننویسید ها! واقعا نمونه سوال باید بذارید!

  • فرزانگان
    27 آبان 1401 03:48

    سلام استاد، وقت تون بخیر
    ممنون از آموزش حرفه ای و جامع تون

    یه سوال برام پیش اومد
    ما تو سایت مون، مثلا هم نمونه سوال تئوری (تستی) ورد داریم و هم عملیش رو
    ازطرفی با تحقیق کلمات کلیدی دیدم که این طوری سرچ می شن:
    نمونه سوال ورد
    نمونه سوال تستی ورد
    نمونه سوال تئوری ورد
    نمونه سوال عملی ورد

    حالا نمونه سوال عملی ورد که مشخصه و صفحه جدا داره. اما آیا نمونه سوال ورد که معلوم نیست تستی یا عملی رو صفحه جدا کنم و اون تئوری و تستی رو هم یه صفحه جدا؟
    وقتی تو گوگل سرچ می کنم یه سری نتایج مثل هم هستن، اما بقیه مثلا چند لینک اول متفاوت هستن
    اما مسئله اینه که با سرچ نمونه سوال ورد، سایت هایی که میاد اکثرا نمونه سوال های تستی رو گذاشتن و نه عملی رو
    اما نتایج جستجو فرق داشته با زمانی که نمونه سوال تستی ورد سرچ شده

    یه خرده گیج شدم. چون دیدم چه کاربر، نمونه سوال ورد سرچ کنه و چه نمونه سوال تستی ورد، سایت هایی که میاره اکثر سوالای تستی رو گذاشتن
    پس منم این ها رو تو یه صفحه تارگت کردم، فقط عملی رو جدا کردم

    ممنون می شم راهنمایی کنید درست هست یا نه

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 آبان 1401 13:15

      قانون اینه: صفحه کلی رو حتما بسازید. صفحه بچه ها و زیرمجموعه ها هم بسازید. با کیورد هم به هم لینک داخلی بدید. اگر شک دارید نمیدونید جدا کنید یا نه و اون 4 تا شاخص تارگتینگ بازم شما رو شک انداخت و حل نکرد، جدا کنید. بعدا دیدید بهم ریخته همه چیز یا بیهوده جدا شده، ریدایرکت کنید. از کجا بفهمیم بیهوده بوده؟ به قدری شبیهن که گوگل صفحه اشتباهی مشابه رو برای اون یکی کیورد بالا میاره یا بچه رو بجای پدر یا پدر رو بجای بچه میاره. و جدا کردن صفحات خودش شده یه دردسر. اون موقع بزنید ریدایرکت و ادغام کنید.

  • استاد یه مورد دیگه: یعنی با توجه به تعاریفتون. توی یک سایت که فقط کارش فروش دوره های اموزشی هست، نرخ بازگشت سرمایه تمامی کیورد ها بعد از گذراندن نقطه ی سر به سر ، 10 از 10 هست. درسته؟؟
    چراکه برای یک دوره فقط یک بار هزینه میشه و بارها فروخته میشه و میشه گفت همه ی دوره ها از لحاظ سود رسانی یک ارزش را دارند.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 آبان 1401 13:07

      نرخ بازگشت سرمایه عملا تا رسیدن به همون نقطه سر به سر و در کل سوداورد بودن کلی اون کیورد هاست. الان سوال ها رو قاطی کردی. ما درباره نرخ بازگشت سرمایه و نرخ تبدیل توی آموزش کیورد ریسرچ حرف زدیم. یعنی درباره انتخاب کلمات کلیدی به این موضوع پرداختیم. نه درباره کل جهان و کسب و کارها. دوره دورست. ربطی به سئو نداره الان. سئویی باید نگاه کنی. یعنی دوره ایکس با هر کیوردی که مربوط به فروش اون دوره هست رو کیورد ریسرچ کنی، و از عقل و منطق و تجربه، حدس بزنی اینا بیاد بالا، من سود می کنم؟ می ارزه در کل؟ ممکنه دوره شماره یک ارزش داشته باشه و ROI خوبی داشته باشه کیورداش ولی دوره شماره دو نداشته باشه چون اصلا قیمتش مثلا 10 هزار تومنه ولی کلی باید خرجش کنی و رقابتش بالاست. پس دوره با دوره فرق داره.و فراموش نکن ما فقط از نظر سئو چک می کنیم. شاید یکی گوگل ادز ROI بهتری داشته باشه براش یا Native یا بنر یا هر مدل دیگه ای.

  • سلام استاااد. وقت بخیر. در نظر بگیرید یک ساب دومین اکادمی داریم که توی این ساب دومین دسته بندی هوشمند سازی داریم. که در این دسته تمامی دوره ها لیست شده اند.حال یک ساب دومین فروشگاهی داریم که در این قسمت نیز دسته بندی تحت عنوان هوشمند سازی داریم،که تمامی محصولات هوشمند سازی لیست شده اند. ایا این دو تا مشکل کنابالیزیشن دارند یا خیر؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      21 آبان 1401 13:18

      چون ساب دامینه نه. اکیه. ولی مساله اینجاست که شما دو تا صورت مساله، دوتا دامنه، دوبار هزینه زمانی مالی انرژی و نیروی انسانی باید داشته باشید که دوتاش رو بالا بیارید.

  • درود 2 تا سوال داشتم :
    1.قبل از دیدن ویدیو چیزی نمیدونستم و 10 تا کلمه مشخص کردم اوردم همرو تو یک صفحه ( که با توجه به صحبت های شما و تست فهمیدم باید جدا میبود ) اکثر کلمات هم الان صفحه اول و لینک 1 و 2 و 3 تا لیتک 10 و همین طور پراکنده.حالا سوالم اینه با توجه به این وضعیت حالا کلمات رو جدا کنم یا نمیخواد.
    2.تو اف پیج بیام با این 10 تا کلمه کلیدی به یک صفحه لینک بدم مشکل پیش نمیاد.

    پاسخ
  • محمدجواد
    14 شهریور 1401 11:54

    سلام جناب طاووسی وقت بخیر
    به نظر شما فرمت ویدئو در سئوی بهتر اون ویدئو تاثیر داره یا خیر؟ یا حتی در ایندکس اون ویدئو؟ به طور مشخص سوالم در مورد فرمت m3u8 و mp4 برای ویدئو هست.تجربه شما در این زمینه چیه؟

    (فرمت m3u8 یک فرمت رمز نگاری شده و غیرقابل دانلود هست که از پارس پک گرفتم، سرعت لود ویدئو رو بالا میبره اما آنچنان شناخته شده نیست، البته گوگل گفته ساپورت میکنه. mp4 هم از هاست دانلود همین شرکت)

    ((ویدئوی مرتبط تری برای درج این کامنت پیدانکردم، با تشکر))

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 شهریور 1401 12:20

      درباره این پسوند اطلاعی ندارم نمیدونم. تست کنید یه بار اگه گوگل اکیه باهاش و مرورگرهای سیستم عامل های مختلف موبایل و دسکتاپ هم پخشش میکنن استفاده کنید و پیشتاز باشید تو این قضیه.

  • سلام
    من یه صفحه دارم کیورد هدفش پی ال سی دلتا هست. تا هفته پیش رو این کلمه بین صقحه یک و دو بودم اما به یکباره محو شد. درحالی که تو سرچ کنوسل رتبه این کلمه رو 3 نشون میده . در ضمن رو همین کلمه بخش image عکس این صفحه جز رتبه های بالاست. کیورد های مرتبطش هم رتبه دارن در ضمن اونا هم بالا پایین میشن. دامنه هم تازه تاسیس نیست
    میخواستم ببینم علتش چی میتونه باشه
    ممنون

    پاسخ
  • سلام
    خیلی ممنون بابت زحمتی که کشیدید. چند تا سوال درباره ویدئوی تارگتینگ داشتم:
    1 – توی سرچ کنسول گوگل ملاک ما برای تشخیص رقابت و cannibalization دو یا چند صفحه در وبسایت و ارجحیت صفحات چی می تونه باشه؟ ایمپرشن یا کلیک یا میانگین رتبه؟ کدوم رو بهتره معیار قرار بدیم و هر صفحه ای که توش بهتر بود صفحات مشابه رو به اون ریدایرکت کنیم؟
    2 – اون بحث نوایندکس کردن موقت صفحات فرزند مثل pdp (برای قوی شدن صفحات والد) حداقل چقدر زمان میخواد تا نتیجه بده؟ طبق تجربه تون میخوام بدونم.
    3 – این سوال مستقیما درباره موضوع تارگتینگ نیست اما ممنون میشم به اینم جواب بدین: چند جا گفتین که بهتره کلمه کلیدی توی url هم باشه. من یه سایت دارم که تقریبا ugc و کاربرمحور محسوب میشه و url مطالب شامل یوزرنیم و آیدی میشه یعنی مثلا /username/123 حالا اگر بخوام کلمات کلیدی رو هم استخراج کنم و توی url بذارم ممکنه چند تا مطلب با کلمات کلیدی یکسان داشته باشم (با محتوای متفاوت یا یکسان) اون موقع بطور مثال لینک دو تا مطلب که 2 کاربر مثلا درباره فوتبال و ایران نوشتن میشه /ali/123/football-iran و /ahmad/456/football-iran . این ممکنه برای گوگل ایجاد ابهام کنه و کنیبالایزیشن داشته باشم؟
    4 – در ادامه سوال قبلی این که چرا سایتهای ugc مثل تویتر و اینستاگرام و آپارات و همین تماشا که شما روش کار کردین توی url ویدئوها چیزی از متن یا عنوان مطلبی که کاربر نوشته نمیذارند؟ دلیلش پیش گیری از کنیبال شدن صفحاته یا صرفا کوتاه شدن لینکهاست؟ میشه بگین در مورد سایت تماشا ایده شما چی بود؟
    بازم ممنون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      12 شهریور 1401 10:07

      1- توی ویدیو گفتم.
      2- بین یک تا 12 ماه بستگی داره صفحات اصلی چقدر طول بکشه بالا بیاد و دامنه چقدر روش کار بشه.
      3- صرفا با یو ار ال رقابت نمیکنن. یه لیستینگ بسازید هرچی کاربرا میسازن بره اون اون تو.
      4- ربطی نداره اونها سیستم فنی خودشونو دارن که اولویت دیگه ای دارن. اینستاگرام سئو نمیکنه که. اپارات و تماشا و نماشا هم بر اساس یسری پارامتر های ویدیو، میان یو ار ال ویدیو رو میسازن که به کوتاه ترین شکل ممکن، یکتا باشه چون زیاده صفحات.

  • سلاو وقت بخیر .برای یک سایت تازه تاسیس با توجه به اینکه میخام اکثرا اگزکت مچ کار کنم روی کیبوردها .یوار ال و فارسی بنویسم بهتره؟میدونم الان میگن خیلیا یوار ال فرق نداره چطوری باشه .ولی بنظر من خیلی مهمه تو یوارال هم همون کلمه رو به فارسی بنویسم.خواستم نظر شمارو هم بدونم .ممنون از اموزش های خوبتون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      9 شهریور 1401 20:55

      به نظر شما مهمه؟ این چیزی که توی کیورد تارگتینگ گفتم دیگه. برای تقویت فهم گوگل از کیورد صفحه. مشخصه ویدیو رو ندیدید. دیگه ویدیو طولانی و رایگان نمی سازم. مردم این دوره زمونه حوصله ویدیو جامع و عمیق رو ندارن و من هرروز ناراحت تر میشم از این روند. یک سری موارد رو ساعت ها آموزش بدی بعد زیر همون پست سوالی بپرسن که مشخصه اموزش رو ندیدن اصلا. پس چرا آدم اصلا اینقدر آموزش ویدیویی عمیق و پر مثال بسازه!

  • محمدرضا احمدیان
    31 مرداد 1401 12:04

    سلام وقت بخیر
    ما میخوایم ادرس صفحه رو ریدایرکت 301 کنیم به دقیقا خود کلمه کلیدی آیا تاثیر لینک سازی هایی که از قبل کردیم از دست میره ؟ اصلا این کار رو انجام بدیم یا خیر؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 شهریور 1401 15:27

      نه از دست نمیره. اکیه. به تعداد موهای سرم انجام دادم این کار رو. اگر محتوا و آن پیج همون هست، با خیال راحت انجام بدید.

  • سلام و وقت بخیر
    برای یک سایت مثل دیوار در سطح بین المللی که میلیون ها صفحه داره (نزدیک 200 میلیون صفحه) و سایت هم تازه تاسیس هست ، آیا همینطوری همشو بزارم ایندکس بشه؟ اصلا ایندکس میشه؟ فعلا همشو نو ایندکس کردم تا یدونه یدونه باز کنم و تو سایت مپ ادد کنم
    برای صفحات محتوا هم بزارم ؟
    باتشکر

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 مرداد 1401 10:02

      اگه تمیز کاری و دردسر کمتر در اینده میخواید، اول صفحات لیست رو بهینه و ایندکس کنید فقط و مطمئن بشید روی کیورد های خودشون تاصفحه حدود 5 اومدن.بعد همه صفحات خود اگهی رو ایندکس کنید.

  • با سلام و تشکر از آموزش های شما.
    سوالم اینه که برای جلوگیری از کنیبال شدن در کلمات خیلی مشابه چکار باید کنیم. وقتی کلمات گاهی فقط در یک عدد فرق دارند مثلا خرید گوشی آیفون 13 پرو مکس ظرفیت 128 گیگ ، خرید گوشی آیفون 13 پرو مکس ظرفیت 256 گیگ، خرید گوشی آیفون 13 ظرفیت 128 گیگ و سایر ظرفیت های این مدل ها که خیلی مشابه هستند. صفحاتی که رتبه دارند رو هم اگر ببینید 90 درصدشون صفحه جدا به ازای هر کیورد ساختند. از طرفی کلماتی مثل خرید گوشی آیفون 13 و خرید گوشی آیفون 12 هم هستند که میتونن با این صفحات محصولی یا با دسته گوشی آیفون رقابت کنند. طبیعتا توضیحات متنی ای که در این دسته ها و محصولات قرار داده میشه خیلی به هم نزدیکه و نمیشه کاری کرد که کلمات یک دسته یا محصول در سایر صفحات نباشه چون برندها و مدل ها تقریبا مشابه هست و توضیحات فنی هم کاملا مشابه هست طوری که در محصولات سایتهایی که برای هر ظرفیت صفحه جدا دارند و رتبه هم دارند تقریبا 99 درصد محتوا و مشخصات صفحشون مشابه هست. در این مواقع چکار کنیم که گوگل صفحه درست رو تشخیص بده.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      15 مرداد 1401 10:56

      4 تا شاخص گفتم تو همین ویدیو کیورد تارگتینگ. بر طبق 4 شاخص من(که قبل از من هیچ سایت ایرانی و خارجی نگفته)، مثال شما صفحات جدایی می طلبه. به علاوه یدونه اصلی کلی. اگر نمیدونید چیه اون 4 شاخص، یعنی ویدیو رو ندیدید.

  • محمدجواد
    14 مرداد 1401 16:53

    سلام جناب طاووسی. یک سوال داشتم
    سایت ما شامل 3 قسمت مقالات، ویدیو ها و پادکست هاست
    برای یک کیوورد مشخص، 3 صفحه داریم
    برای مثال برای عمل بینی: صفحه مقاله عمل بینی، صفحه ویدئو یا ویدئوهای عمل بینی و صفحه پادکست عمل بینی

    ماهیت صفحات در خود ووردپرس و همچنین با استفاده از کدهای اسکیما تعریف شده.
    برای مثال برای ویدئوی ایکس داریم: site.com/video/x و همچنین اسکیما ویدئو زده شده

    حالا سوالم اینه که به نظر شما آیا گرفتار کنیبال میشیم؟

    اگر آره چکار کنیم که این مشکل پیش نیاد. من میخام هر 3 صفحه رو داشته باشم و کاربر بنا به میلش ویدئو ، پادکست و یا مقاله کامل رو انتخاب کنه

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      15 مرداد 1401 10:53

      یه صفحه داشته باشید. لندینگ کلا عمل بینی. همه چی توش باشه بخش بندی شده. بیشتر هر کدوم رو زد بره تو صفحه خودش. و اون مقاله و ویدیو و پادکست هم بچه هاش میشن. و به شرطی باید ایندکس کنید که اول این اصلیه رتبه بگیره. یه مقدارم هیجان زدست که پادکست عمل بینی داشته باشید. دوره زمونه پادکست هست. اما نه اینکه برای یک کسب و کار غیر آموزشی مثل عمل جراحی بینی که قطعا دکتر نمیاد پادکستشو گوش بده و کاری هم نیست که همه همیشه به کارشون بیاد، بیاید یک نوع صفحه به نام پادکست اون کلمه داشته باشید. این نظر منه حالا سلیقه شماست.

  • سلام. چه کار باید کرد که صفحه خرید مانیتور الجی با صفحه نقد وبررسی مانیتور الجی رقابت نکنه؟ آیا اصلا رقابت میکنن؟ به نظرم رقابت میکنن چون اگر اسم مانیتور الجی به تنهایی سرچ بشه کدوم باید بیاد بالا؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      8 مرداد 1401 22:24

      با عین کیورد از هر کدوم از این دو صفحه به هم لینک بده، کلمات خرید و فروش هم از صفحه نقد و بررسی بردار. کلمات نقد و بررسی هم از خرید بردار. اف پیج هم به همین فرمون برو که گفتم(برای متن ها و عنوان هاش). وقتی سرجاشون رتبه گرفتن و جا افتادن میتونی یکم سخت گیری این دقت رو توی محتوای هر صفحه کم کنی. جزئیات بیشتر لینک بیلدینگ سایت های فروشگاهی رو در دوره غیر رایگان اف پیج گفتم.

  • سلام
    ببخشید سوال زیادی میپرسم 🙁

    سوال قبلی من :(میخواستیم صفحات قیمت و خرید رو جدا کنیم)

    سود ما در کلمه ی خریده، اما یه خورده سوالم عمیق تر بود! مثلا الان گوگل صفحه رو بیشتر با کیورد ‘قیمت’ میشناسه تا اینکه با ‘خرید’ (چون توی تایتلش قیمت داشت و اصلا خرید نداشت ، تعداد کلیک قیمت 10 برابر کلیک خرید هست الان)، راه۱:الان فکر میکنم باید تایتل رو بکنیم ‘خرید’ و یه مقدار صبر کنیم گوگل ‘خرید’ رو بشناسه و بعد صفحات قیمت رو بزنیم، کار خوبیه؟

    راه۲:یا همین صفحات قدیمی رو بزاریم قیمت بمونه، یه سری صفحه خرید بزنیم ولی به نظرم خیلی سخته به گوگل بفهمونیم این صفحات خرید که جدید هستن پدر صفحات قدیمی(قیمت) هستن!! درسته؟

    راه۳:یا اینکه کلا دو مجموعه صفحه جدا و جدید بزنیم و قدیمی ها رو ریدایرکت کنیم به قیمت

    ممنونم

    پاسخ
  • سلام

    موضوع سوال: تغییر جزئی در کیورد صفحه/

    ما یه سری صفحه داشتیم که به خاطر اینکه توش لیست آگهی بود، هم کیورد قیمت براش مناسب بود هم کیورد خرید/ لیست آگهی سامسونگ گلکسی a52 /

    اما بیشتر روی کلمه قیمت بالا اومدیم و الان 7000 تا کلیک روزانه از قیمت داریم اما 400 تا کلیک از خرید داریم/

    حالا چون اطلاعات قیمتی خیلی مفیدی به کاربر میخوایم بدیم (نمودار و …) صفحه قیمت رو از صفحه خرید جدا قراره بکنم/ , لازم به ذکره که صفحه خرید (مثلا خرید آیفون 8) قراره پدرِ صفحات زیادی بشه (صفحه قیمت وصله بهش، صفحه نظرات و نقد بررسی بهش وصله، و…)

    سوال: صفحه قیمت صفحات جدید باشن و صفحه خرید همین صفحه های قدیمی!؟ یا برعکس ، یعنی صفحه های خرید رو جدید بسازیم و صفحات قدیمی فقط قیمت باشن؟ /

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      4 مرداد 1401 23:39

      اونی که به نفع پولی شماست، قدیمیه باشه. صفحاتی که اولویت دوم پولی و درامدزایی شما هستند یا نرخ تبدیل پایین تری دارند، جدیده باشه.

  • سلام آقای طاووسی عزیز
    ممنون از آموزش‌های عالیتون.
    یه سوال داشتم:
    من بیشتر از سبک پیلار و کلاستر برای مقالات سایت استفاده می کنم.
    مقاله پیلارم با کلمه کلیدی “ایده های پولساز” نوشته شده و تعداد کلمه هم 10 هزارتا هستش.
    کلمات زیر مجموعش هم شامل موارد زیر میشه:
    – ایده های پولساز در روستا
    – ایده های پولساز بدون سرمایه
    – ایده های پولساز یوتیوپ
    – ایده های پولساز اینستاگرام
    – ایده های پولساز برای نوجوانان
    – و …
    کلمات زیر مجموعه یا خوشه حدود 60 تا میشه که من همه رو در مقاله پیلارم آوردم (بیشتر در تک h2 قرارش دادم)
    حالا می خوام برای هر کدوم از این کلمات یک صفحه جدا درست کنم و از خط اول مقاله به مقاله پیلار (همون ایده های پولساز خالی)لینک بدم.
    به نظرتون این کارم باعث همخواری کلمات میشه؟
    ممنون میشم جوابمو بدین، واقعا نمیدونم چیکار کنم.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 مرداد 1401 12:26

      نه. خوبه. بر اساس 4 قانون تفکیک صفحات من عمل کنید.

  • درود بر شما جناب طاووسی عزیز
    با سپاس از آموزش های حرفه ای شما

    میخواستم بدونم که اگر وب سایت ما با یک قالب ورد پرس بالا بیاد و یک الی سه ماه دیگر طرح اختصاصی خودمون بر روی ورد پرس آماده بشه و ما مطالب رو انتقال بدیم به طرح جدید آیا از لحاط سئو وب سایت ما آسیب میبینه؟ دامنه ما همین طور گویا اصطلاحی هست که انگار پنالتی میخوره وب سایت.

    با سپاس از پاسخگویی شما

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 مرداد 1401 12:28

      نه مشکلی نداره. فقط قالب جدید، یا بهتر یا مثل قبلی باشه از نظر ساختار لینک های داخلی و منو و سرعت و تجربه کاربری. دیدید جوابش یه بله خیر ساده نبود؟ کلا خیلی وقت ها یه بله خیر ساده هم کلی تمرکز ، تحلیل یا زمان میخواد و بعدش باز سوال توی سوال میشه و ادامه داره. حالا فرض کنید تعداد سوالات زیاد باشند از سمت افراد مختلف. دیگه مغزی باقی نمی مونه. عذر من رو پذیرا باشید.

  • سلام وقتتون بخیر
    من یک سایت شبیه دیوار به صورت بین المللی میخوام راه اندازی کنم ، یک سوال در مورد آدرس دهیش داشتم:
    مورد اول:
    mysite.c/london/buy-apartment
    مورد دوم:
    mysite.c/buy-apartment/london
    به نظرتون به شکل مورد اول باشه یا بالا؟
    باتشکر

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 مرداد 1401 12:31

      چیزی بذارید که اگه اسلاگ آخر یا اسلاگ ها رو به ترتیب از آخر حذف کردید، خود اون اسلاگ باقی مونده، بتونه یه صفحه مناسب برای گوگل و کاربر باشه. اگر اینطور باشه از نظر خوانایی و تمیزی بهتره. کلا هم همش سلیقست. ربطی به سئو نداره.

  • سلام، محسن جان سایت هایی که کلمه کلیدی های زیادی دارن باید چه کار کنن، البته منظورم لینک بیلدینگ هست/ در بحث لینک خارجی نمیشه برای همش کار کرد و ظاهرا باید به لینک سازی برای برند سایت و نهایت صفحه پدر اکتفا کرد (لزوما منظورم آنکر تکست نیست، کل محتوای ریپورتاژ) / مثلا سایت خرید خودرو انواع برند و مدل خودرو داریم حالا بخوایم توی سرچ تمام مدل ها رتبه یک رو بگیریم چه جوری میشه !!! پراید 141، پژو 206، تیبا ، رنو تلیسمان و…. حدود هزاران صفحه میشه/ یا مثلا گوشی موبایل هم همینطور، گوشی و خودرو دو حوزه ای هستن که مردم علاوه بر برند مدل های محصول رو هم میشناسند و مستقیما سرچ میکنن و خیلی ها قبل از خرید میدونن دقیقا چی میخوان و مثلا میزنن خرید آیفون 12 یا میزنه خرید تیبا، برای همین صفحات لیست اونقدرا فایده نداره! (یعنی مجموع سرچ پراید و تیبا و … از سرچ خرید محصولات سایپا میزنه بالا یا حتی خرید خودرو) در این حالت یه عالمه کیورد مهم داری که همشون هم سخت هستن/ یعنی باید برای تمام هزاران کیورد کارای off page کرد؟ چون کیورد های سختی هستن

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      31 تیر 1401 01:17

      توی ویدیو پیشرفته اف پیج، یکی از تکنیک ها برای سایت های با تعداد صفحات زیاد هست. فکر می کنید من چیکار می کنم پس؟ دو سه تا تکنیک هست که باعث میشه همه صفحات باهم رشد کنه.

  • سیدحامد
    28 تیر 1401 12:34

    سلام

    فرمودید لینک هایداخلی باید با عین کلمه کلیدی باشه، در مورد breadcrump ظاهرا نمیشه این مورد رو رعایت کرد! مثلا برای یک سایت موبایل فروشی نمیشه نوشت “خانه”>”خرید گوشی سامسونگ”>”خرید سامسونگ گلکسی” و باید نوشت “خانه”>”سامسونگ”>”سامسونگ گلکسی”

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 تیر 1401 16:02

      خرید رو نیارید. عین کیورد یعنی یکی از کیورد اصلی ها. حالا هر کدوم که مقدوره. یعنی برند دار و اینجا و کلیک کنید و… نیارید. کلمه خرید یه پیشونده. جزو کیورد حساب نمیشه.

  • سلام جناب طاووسی فرمودین دسته بندی ها یوایکسی و سلیقه ایه
    ولی از لحاظ سیو اگر بخواین بفرمایین
    برای مثال من دسته بندی مادر خدمات گذاشتم و دسته فرزند تعمیر مایکروفر رشت و تعمیرات دیگه.
    الان که فکر میکنم نباید دسته مادر میزاشتم این طولانی تر شدنه و بی فایده بودن دسته مادر مشکله
    دسته مادر رو بردارم؟ یا فکر میکنید مسئله ای نیست اگر باشه. دوتا لینک ایندکس شده دارم صفحه دوم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      14 تیر 1401 22:34

      خدمات خالی معنی نداره. تعمیرات لوازم خانگی میتونه مادر باشه. نه خدمات خالی.

  • سلام من تو زمینه تعمیرات لوازم خانگی کار میکنم
    برای مثال کلمه نمایندگی تعمیر تلویزیون سامسونگ رشت باید دسته بندی مادر داشته باشه؟ مثلا نمایندگی سامسونگ رشت باید دسته بندی مادرش باشه یا تعمیر تلویزیون در رشت؟
    دیتای گوگل کمه رقبا هرکدوم یه چیزی زدن

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 خرداد 1401 12:49

      دسته بندی بحث یو ایکسیه. سلیقست. از نظر سئو بالاسری و بچه و اهمیت صفحات فقط با محوریت لینک های داخلی، عناوین و محتوای صفحات هست. شما طبق کیورد تارگتینگ، اون کار درست و صفحه دقیق رو انجام بده. وقتی بقیه هرکی یه چیزی زده این فرصته. شما دقیق ترین و نرخ تبدیل دار ترین صفحه رو برای اون کیورد انتخاب کن و اون 4 شاخص تفکیک رو در نظر بگیر.

  • حانی سنگی
    27 خرداد 1401 17:30

    سلام استاد
    یه سوالی داشتم من اول صفحه تمامی خدمات تعمیرات لوازم خانگی مثل تلویزیون ماکروفر و… یه فرم تماس و یه باکس توضیحات از مزیت استفاده کردن از خدماتمون گذاشتم. اگر این محتوارو تو همشون بزارم تکراری محسوب میشه و خوب نیس؟
    البته خب اسم تعمیرات توش عوض میشه

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 خرداد 1401 12:50

      نه اکیه. مهم اینه که عمده عنوان و محتوا تکراری نباشه. نه اینکه یه بخش هایی به خاطر یو ایکس و تجربه کاربری و صلاحدید کسب و کار، تکرار بشه شما بترسید. راحت باشید. به پول فکر کنید و مشتری.

  • سلام وقت بخیر آقای طاووسی
    بعضی موقع ها با وجود بررسی شاخص هایی که گفتین، بازم شک میکنم که یک کلمه رو باید براش یه صفحه جدا بزنم یا نه.
    میشه به این مورد هم توجه کرد که اگر کیوردی رو سرچ کردیم و دیدیم صفحه محصول سایت رقبا به جای دسته‌بندی‌شون توی اون کلمه بالا بود، ما باید صفحاتمون رو برای اون کیورد تفکیک کنیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 خرداد 1401 13:06

      هر وقت چهار شاخص رو بررسی کردید باز شک کردید، جدا کنید. به رقیب توجه نکنید. جدا کنید و صفحه ای که بهترین نرخ تبدیل رو براتون داره انتخاب کنید. بذارید بقیه از شما تقلید کنن. رقیبای شما یا بلد نیستن تارگتینگ رو یا به هر دلیلی نتونستن یا وقت نکردن اجرا کنن یا دیگه زمان خورده و کار از کار گذشته و نمیتونن عوض کنن.

  • سلام وقتتون بخیر
    با توجه به آموزش، برای سایت لوازم آرایشی محصولاتی هستند به عنوان کرم ضدآفتاب مای پوست چرب ، پوست خشک ، حساس ، رنگی ، بی رنگ که هر کدوم صفحه جدا دارند. ولی سرچ کاربر کرم ضد آفتاب مای هست که اینجوری تمام صفحات باهم میرن توی رقابت. الان بهترین راه برای داشتن صفحه ای برای عبارت ضد آفتاب مای چیه؟ برای تمامی محصولاتش همین تگ روی بزارم که اینجوری یه صفحه براشون تشکیل بشه یا براشون دسته بندی بزارم با همین عنوان که همه کرم های ضد آفتاب مای برن توی این دسته ضد آفتا مای؟ یا روشی دیگه غیر از این موارد وجود داره؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 خرداد 1401 13:03

      نمیرن تو رقابت. مهم نیست چجوری بهرحال براشون صفحه جدای قابل ایندکس داشته باشید.

  • سلام، ممنون از اموزش خوبتون. یه سوال: با توجه به اینکه کال اف دیوتی محصولات آنچنانی نداره و ممکنه که در بعضی مواقع خود محصولم جستجو بشه(چون محصولاتا نوایندکس کرده بودید)، مثل Call of duty2400. اگه نوایندکس نشه بهتر نیست؟

    پاسخ
  • سلام استاد، خدا قوت
    برای یک صفحه محاسبه آنلاین بیمه ثالث ، میخام تگ H1 رو مشخص کنم که شرایط صفحه به شکل زیر هستش :
    بیمه شخص ثالث
    در قسمت پایین ترش محاسبه انجام میشه
    ( در قسمت پایینتر محاسبات محتوا نوشته میشه، که این محتوا هم با عنوان بیمه شخص ثالث شروع میشه به صورت زیر )
    بیمه شخص ثالث
    متن محتوا

    یعنی به صورت خلاصه صفحه اینطوری میشه :

    بیمه شخص ثالث
    (بخش محاسبات)
    بیمه شخص ثالث
    متن

    سوال:
    کدوم کلمه ( بیمه شخص ثالث ) رو تگ H1 بدم ؟ اون که بالای بالای صفحه هستش یا اون که بالاتر از متن نوشته میشه ؟
    اگر بالایی رو باید H1 بدم پایینی رو چه تگی بدم و اگر پایینی رو باید تگ H1 بدم بالایی رو چه تگی بدم ؟

    سپاسگزارم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 خرداد 1401 13:34

      اصلی ترین عنوان اچ وان. اچ وان داخل تگ بادی هست. تگ title داخل تگ هد هست.

  • محمدجواد دهقانی نژاد
    15 خرداد 1401 17:01

    درود جناب طاووسی خیلی ممنونم از اموزش عالی که دادید من فقط 4 تا سوال برام پیش اومد که ممنونم میشم پاسخ بدید
    1. الان هم مقتعد هستین که باید url فارسی گذاشت تا قدرت صفحه بیشتر بشه؟ چون من از چندین نفر پرسیدم ایراداتی به فارسی داشتند مثل اینکه فارسی رو گوگل ممکنه بد بخونه و تعداد کاراکلترها زیاد بشه
    2. نوایندکس کردن صفحات pdp و نوفالو کردن لینک های داخلی شون تا کی باید انجام بشه که بعدش درستش کنیم؟
    3. نحوه استفاده از کیوورد اصلی و کیووردهای فرعی یک صفحه چطوری باید باشه که گوگل فرقشون رو درست تشخیص بده؟
    4. استفاده از تگ دقیقا برای چیه و استفاده یا عدم استفاده از اون چه فایده یا ضرری میتونه داشته باشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 خرداد 1401 13:38

      فارسی بدی و خوبی خودشو داره. مهم نیست زیاد بشه کاراکتراش. فقط اگه بدتون میاد کپی میکنید جایی یونیکد میشه انگلیسی بذارید. از همه نظر فارسی بهتره.
      2- تا زمانی که صفحات لیستینگی با کیورد خودشون درست بالا اومدن. همون اوایل ایجاد سایت.
      3- فرعی اصلی تو ذهن شما و وبمستر هست. گوگل فرعی اصلی نمیشناسه. هر صفحه ای که به عبارت جستجو شده نزدیک تر باشه و لایق باشه علاقه داره بهش رتبه بده.
      4- تگ هم مثل دسته بندیه. صفحه لیستینگه. همین. و ایجاد ارتباط بین محتواها.

  • سلام جناب طاووسی و استاد عزیز
    من با مشکل دیر ایندکس شدن محتوا روبرو هستم 1 تا 2 ماه میکشه تا ایندکس بشن
    احساس من این هست که این مشکل بعد از ریدایرکت های انجام شده این موضوع پیش امد ( طبق آموزش شما 450 تا ریدایرکت دادم و بیشتر صفحات بهبود رتبه داشتن )
    موردی که داخل سایت های خارجی دیدن این بود که تعداد بالای ریدارکت می تونه کرال باجت رو از بین ببره و محتواها ایندکس نشن
    میخواستم بدونم این مقدار ریدارکت آیا باعث ایجاد مشکل من هست و یا مشکل جای دیگس

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 خرداد 1401 13:39

      ریدایرکت یه باره. هر بار که گوگل سراغ مبدا نمیره. چند بار که دید مبدا منتقل شده، اگه لینک داخلی یا سایت مپ رو مبدا نباشه، دیگه سراغ مبدا نمیره که. نمیدونم مشکل کجاست.

  • سلام خسته نباشید
    ممنون از آموزش های خوبتون
    من یک سایت دارم که تو زمینه فروش ابزارالات مکانیکی
    چند لایه دسته بندی داریم تا به یک محصول نهایی برسیم در کنار این دسته بندی ها من محصولات رو با برند های مختلف از هم تفکیک کردم
    فرض کنید دسته اصلی “تجهیزات تعمیر ایسیو” است و زیر دسته آن “تستر ایسیو” و “لوازم جانبی تستر ایسیو” و داخل هر کدام از این دسته ها تعدادی محصول با برند و مدل های مختلف قرار دارد.
    سایت به تازگی فعالیت خودش رو شروع کرده و داره تو کلماتی مثل “تستر ایسیو پویا اکترونیک”، “کانکتور تستر ایسو آرمین صنعت”، “تستر ایسیو ارمین صنعت مدل فلان” و …. ایمپرشن و کلیک میگیره
    ولی خب من میخام متمرکز تر صفحات نمایش داده بشه الان در گزارش های سرچ کنسول برای کلمه “تستر ایسیو پویا الکترونیک” نزدیک به ده تا صفحه ایمپرشن میگیرن که بعضی هاشون محصول تستر ایسیو پویا الکترونیک با مدل های مختلف هستند و بعضی های دیگر انواع مختلف دسته بندی هاست که یکی از کلمات این عبارت رو شامل میشه مثلا کانکتورهای تستر پویا الکترونیک، میخام بدونم این موضوع طبیعیه یا باید کاری بکنم برای اصلاحش؟ چجوری باید کاری کنم که برای هر کلمه فقط یک صفحه تو گوگل ایمپرشن و کلیک بگیره؟ و بقیه 9 تا صفحه رو چجوری باید امتیازش رو به اون صفحه اصلی بدم ؟ آیا ریدایرکت کردن درسته؟ و چون بعضی ازین صفحات، صفحات دسته بندی هستند آیا ریدایرکت کردن اونها به یکی از نتایج گوگل ما رو محدود نمیکنه که تو بقیه کلمات اون صفحات هم جاهای دیگه امتیاز بگیریم؟
    الان استراتژی که برای ریدایرکت و کنونیکال کردن بهم پیشنهاد میکنید؟
    اصلا از الان باید ریدایرکت کردن صفحات رو شروع کنم یا زوده ؟
    ببخشد سوالم طولانی شد
    ممنون میشم راهنمایی کنید و در صورتی که سوالم خارج از جواب دادن تو سایتتون هست بفرمایید تا جلسه مشاوره بگیرم ازتون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      11 خرداد 1401 23:32

      نمیشه. این ها کلمات جزئی و دقیق و کم سرچی هستند. اصلا محتوا و صفحه اختصاصی براشون نیست. چند لینکه و پراکنده میاد بالا. اگر میخواید درست باشه، اول فقط دسته ها یعنی لیستینگ ها رو ایندکس کنید روشون کار کنید. بعد جزئی تر ها رو ایندکس کنید. همین که اون اصلی مورد نظره اول بیاد بقیه زیرش بیان کافیه.

  • سلام وقت بخیر
    یک سوال داشتم. تازگیا وقتی توی عنوان از ، استفاده میکنیم گوگل قبل یا بعدش رو فقط نمایش میده.
    مثلا میزنیم اتو دلونگی، قیمت و خرید اتو دلونگی یا بعدش رو نشون میده یا قبلش رو. میخواستم بدونم اگر از – یا پایپ لاین استفاده کنیم در عنوان مشکلی نداره؟ مثلا بذاریم اتو دلونگی – قیمت و خرید اینترنتی اتو دلونگی .
    چون اصولا خط تیره میذاریم عنوان رو کامل نشون میده.
    با تشکر.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      11 خرداد 1401 23:30

      کاراکتر جدا کننده اسم برندتون متفاوت از کاراکتر جدا کننده کیورد ها در عنوان باشه. گوگل برند رو تشخیص بده خودش یه اقداماتی میکنه. و اسم برند هم خاص بذارید. کیورد نذارید.

  • سید محمد میرزاده
    27 اردیبهشت 1401 15:25

    سلام و تشکر بابت آموزش
    در صفحه لیست محصول، بهتر هست عنوان ها و لینک های محصولات تگ h2 باشه یا تگ div هم باشه فرقی نداره؟
    بعد اینکه h2 باشه یا h3 ؟ فرقی میکنه؟ از تگ strong هم استفاده بشه تاثیر داره؟
    ممنون

    پاسخ
  • درود
    من میخوام urlهای برچسب ها ، دسته ها، محصولات و مقالات عوض کنم به فارسی، و الان سوالی برام پیش اومده.

    من باید اول url را قبل از تغییر کپی کنم تو قسمت مبدا و بعد برم تغییرش بعدم و url جدید کپی کنم تو قسمت مقصد و در آخر ثبت بزنم که ریدایرکت بشه؟

    و بعد انجام این کار میخوام تعدای از برچسب هارو ریدایرکت کنم به صفحه اصلی و دسته ها.

    نمیدونم چطور باید شرو کنم لطف کنید و یکم مبتدی بگید ممنون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      15 اردیبهشت 1401 12:09

      بله باید به هر شکلی مبدا رو داشته باشید موقع ریدایرکت کردن دیگه. وردپرس و پلاگین ها بر حسب شرایط مختلف، این کارو خودکار انجام میدن ولی شما دستی انجام بدید که کنترل کامل داشته باشید و بدون پلاگین سئو هم دیتای ریدایرکت ها از بین نره. برای غیر وردپرس هم که باید دستی این سیستم رو اجرا کنید.
      برچسب ها هم بعد از ریدایرکت، حذف کنید.

  • با سلام
    به طور اتفاقی صفحه تارگت من بدون انجام موارد optimize برای عبارت موردنظر در صفحه دوم قرار دارد.
    با توجه به اینکه صفحه من رتبه گرفته ، به نظر حضرتعالی آیا منطقی است که URL را تغییر داده و بهینه سازی کنم ؟
    پیشاپبش از آموزش حرفه ایتون تشکر میکنم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      9 اردیبهشت 1401 12:34

      یو آر ال قدم آخر و محکم کاریه. ضرورت نداره. و وقتی که صفحات با کیورد مشابه داریم خیلی کمکمون می کنه. ولی تغییر هم بدید افت نمیکنه. یا چند رتبه میاد جلو تر. یا سرجاش باقی می مونه. اگه ریدایرکت کنید البته به ادرس جدیدش.

  • سلام، وقت بخیر اقای طاووسی من دو سوال دارم:
    1- تو بخش کنوبالیزیشن به یه مشکلی خوردم مثلا وقتی توی سرچ کنسول لوله مسی سرچ میکنم 16 صفحه هست که میاره که با کیورد لوله مسی بالا هست ولی تو گوگل اینکاگنیتو سرچ میزنم تا صفحه 10 رفتم ولی همچین صفحه هایی نیستن و فقط دو صفحه رو میاره طبق پوزیشن های خود سرچ کنسول هم مثلا گفته پوزیشن 1 یا 2 هست ولی با این عبارت اصلا تو صفحه اول به جز یک صفحه باقی صفحات رو نیستن این بر چه اساس میگه این صفحات تو گوگل هستن با این پوزیشن، از طرفی من نمیتونم همه این ها ریدایرکت بزنم یا no-index کنم باید چیکار کنم ؟

    2- برای یه صفحه با دو کیورد مثلا میخوام صفحه ام با کیورد فیشال صورت و پاکسازی صورت که کیورد مرتبطش هست بالا بیاد من تایتل رو هر دو کیورد گذاشتم تو متن هم از هر دو کیورد استفاده کردم حالا برای exact keyword بخوام لینک داخلی یا off-page برم چطوری کیورد رو بذارم مثلا بذارم، جهت مشاهده “پکیج فیشال صورت(پاکسازی صورت)” کلیک کنید یه همچین چیزی باید بذارم؟ میخوام یوزر وقتی سرچ زد تو گوگل چه با عبارت “فیشال صورت” چه با “پاکسازی صورت” بیاد بالا

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 اردیبهشت 1401 18:26

      1- صد هزار تام باشه باید ریدایرکت کنید. یا از اصلاحش صرف نظر کنید. در سرچ کنسول در حالت Exact Query قرار بدید. هیچ وقت اینجوری 16 صفحه مختلف نمیاد بالا. شما Contains زدی. سرچ کنسول هم ملاک قرار بدید نه اینکاگنیتو.
      2- اف پیج که مفلصه و تو دوره گفتم. لینک داخلی هم همه حالت ها رو تو هر صفحه مختلف به کار ببرید. تو یه صفحه فیشیال صورت تو یه صفحه دیگه پاکسازی صورت. و به همین شکل ادامه بدید.

  • محمد اسدی
    30 فروردین 1401 16:47

    سلام خسته نباشید خداقوت
    من در سبک انتخاب عنوان سئو در آموزش های شما دیدم که در اکثر اوقات از کاراکتر جداکننده “،” یا “|” یا … استفاده می کنید (اون جداکننده مخصوص sitename رو منظورم نیست . منظورم قبل از sitename هست). اما جدیدا وقتی که بین کلمات توی عنوان سئو مثلا ویرگول “،” میزارم ، گوگل قبل یا بعد ویرگول رو فقط توی سرپ نشون میده
    مثلا وقتی عنوان سئو رو میزارم :
    تخت بیمارستان، خرید انواع تخت بیمار | فروشگاه مستر دکتر

    گوگل یا قبل ویرگول یعنی فقط “تخت بیمارستان” یا فقط بعد ویرگول یعنی “خرید انواع تخت بیمار” رو نشون میده.

    حالا خیلی وقتا جرعت نمیکنم که از separator ها برای عبارت های داخل عنوان استفاده کنم . بنده فقط و فقط جرعت میکنم که از separator برای انتهای عنوان سئو که مربوط به اسم فروشگاهم هست استفاده کنم . مثلا :

    …………………………………………. | فروشگاه مستر دکتر

    راه حل چیه و باید چیکار کنم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 اردیبهشت 1401 14:21

      ‘گوگل خودش در این لینک اشاره کرده به خط تیره، دو نقطه یا پایپ لاین درباره جدا کردن اسم برند. و گوگل عنوان رو بر اساس جستجوی کاربر گاهی اوقات تغییر میده. شما کار خودت رو بکن. خوبه مدل عنوان زدنت.

  • سلام و آرزوی سالی پربرکت برای شما
    موضوع : جلوگیری از کنیبالیزیشن با نوشتن URL انگلیسی برای صفحات اصلی و URL فارسی برای صفحاتی که مشابه صفحات اصلی هستند.

    توی یک سایت 12 صفحه اصلی دارم و هر صفحه اصلی تعدادی صفحه مشابه داره.
    مثلا یک صفحه اصلی :
    بیمه شخص ثالث :
    صفحات مشابه : بیمه شخص ثالث پژو 206، بیمه شخص ثالث پژو 405، بیمه شخص ثالث سمند، بیمه شخص ثالث پراید، بیمه شخص ثالث تویوتا، ….

    صفحه اصلی دیگر : بیمه بدنه
    صفحات مشابه : بیمه بدنه پراید، بیمه بدنه پژو 206، بیمه بدنه پژو 405، بیمه بدنه پژو پارس، بیمه بدنه سمند و …..

    لینک هایی که به صفحات اصلی دارم خیلی زیاد هستش و لینک به صفحات فرعی کم هستش.
    همونطور که میدونید، شکل URL های فارسی در لینک دادن و کپی کردن ها به هم میخوره
    سوال :
    من میتونم URL صفحات اصلی( بیمه شخص ثالث ) رو انگلیسی بذارم و URL صفحات فرعی مشابه رو مثلا (بیمه شخص ثالث پژو 206، بیمه شخص ثالث پژو 405 ) برای جلوگیری از کنیبالیزیشن ، فارسی بذارم؟

    سپاس بی نهایت از آموزشهای خوب شما

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 فروردین 1401 13:37

      صرفا به یو ار ال بحث تارگتینگ بهم نمیریزه. ولی تمیز کاری هست که فقط اخرین سطح رو در یو ار ال بیارید و فارسی که تارگت دقیق باشه در یو ار ال. یعنی همه رو اصلی و فرعی ها رو. ولی فقط اخرین سطح رو. پدر نیاد تو یو ار ال. اما بخشی انگلیسی بخشی فارسی هم سلیقه شماست و اگه کپی کردن های کاربرا براتون مهمه و کاری که گفتم هم(همه فارسی فقط سطح اخرش) نمیخواید انجام بدید، میتونید سلیقتون رو اعمال کنید

  • محمد مهدی
    28 اسفند 1400 08:59

    سلام وقت بخیر. خیلی از کلمات هستند که در ابراز ها حجم سرچ رو 10 نشون میده. مثلا برای دریل 2000 کلمه دارم که به جز 20 کلمه بقیه رو میگه 10 بار در ماه سرچ دارن. اینطوری نمیتونم بین این کلمات از نظر حجم اولویت خاصی بذارم. از طرفی نصف این کلمات دو منظوره هستند. مثلا دریل چکشی ماکیتا. این کلمات رو میشه به عنوان دسته و برچسب استفاده کرد از طرفی میشه روی یک محصول هم تارگت کرد. اگر سرچ کنیم میبینیم نتایج صفحه اول هیچ کدوم این صفحات رو جدا نکردن و یا روی صفحه اصلی دریل ماکیتا بالا آوردن یا روی یک محصول. به نظر شما با این حجم سرچی که این مدل کلمات دارند بیایم و اینها رو روی محصول کار کنیم که در سایت صفحشو داریم یا صفحه لیستینگ محصول کار کنیم و مثلا 500 صفحه جدید بسازیم.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 فروردین 1401 13:41

      اگر بقیه صفحشو نساختن و شما بسازید ماندگاری و قدرت خودتون رو در اون کیورد ها در دراز مدت و اینده محکم و تا حدودی تضمین کردید. پیشنهاد من در ابتدای کار برای این سرچ والیوم پایین ها همون محصولات هستند که خودبخود با عنوان درست، بهینه میشن و رتبه میگیرن و صفحه دقیقی نسبت به کیورد هستند. بعدا در دراز مدت فیدبک از کلیک و فروش و… دارید و میتونید برای تغییر لندینگ پیجش از محصول به صفحه لیستینگ اقدام کنید. اما فعلا حداقل یک صفحه با محتوا و هدفی خیلی نزدیک به عبارت جستجو شده داشته باشید. کاری که بقیه نکردن و وقتی هم از شما نمیگیره و خیلی اتوماتیک انجام میشه. بهرحال اون محصولات باید درج شن در فروشگاه شما. و در نتیجه میتونن لیندینگ اون کیورد ها باشن.

  • سلام آقای طاووسی
    وقت بخیر
    سوالی برام پیش آمده.
    الان مثلا کلمه خرید مانیتور گیمینگ و خرید مانیتور گیمینگ 120 هرتز رو در نظر بگیرید.
    الان بیشتر رقبا این ها را در یک صفحه قرار داده اند. وضع فعلی را که بررسی میکنیم میبینیم صفحه ی مجزا و خاصی برای مانیتورهای گیمینگ 120 هرتز ندارند.
    به نظر شما درست نیست تا این دو کلمه تفکیک بشه؟ یعنی یک صفحه زده بشه برای مانیتورهای 120 هرتز و محصولات مرتبط با محتوای مرتبط را آنجا قرار بدیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 اسفند 1400 16:04

      آموزش رو دیدید و این سوال رو پرسیدید؟ بر اساس اون 4 شاخص که گفتم، صفحه جدا در اولویته. توجه به آینده. حتی اگر الان بقیه اینکارو نکردن.

  • سلام مرسی از آموزش خوبتون
    اگه تعداد ریدایرکت ها زیاد بشه به سایت آسیب نمیرسونه ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      26 اسفند 1400 12:07

      نه مشکلی نداره با خیال راحت انجام بدید. زنجیره ای نشه فقط.

  • با عرض سلام و احترام
    زمانی که ما از بک لینک استفاده می کنیم بهتر است بصورت آنفالو باشد، چه زمانی می توانیم بک لینک فالو دهیم چه مواقعی؟
    آیا می توانیم بک لینک خروجی به صورت فالو دهیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      21 اسفند 1400 11:43

      انفالو یعنی کسی که فالو کردیم دیگه فالوش نکنیم. منظورتون نوفالو هست. هر وقت خیلی به لینک مقصد علاقه داشتید فالو بدید.

  • سلام آقای طاووسی
    وقت به خیر
    یک سوال دارم. من یک مقاله درباره بیزینس پلن دارم که پیلار من هست. وقتی که این کلمه رو سرچ می کنم نتابج توی صفحه اول فرق داره با وقتی که انواع بیزینس پلن، اجزای بیزینس پلن، مراحل بیزنس پلن، فواید و اهداف بیزینس پلن رو سرچ می کنم.
    سایت هایی که رتبه اول رو برای کلمه بیزینس پلن گرفتند، داخلشون مراحل و اهداف و انواع و… رو هم توضیح دادند؛ اما با هیچ کدوم از این کلمات رتبه ای ندارند.
    از اون طرف سایتی که با کلمه مراحل بیزینس پلن رتبه گرفته، با خود کلمه بیزینس پلن رتبه ای نداره. (البته می دونم که این طبیعی هست؛ چون کلمه بیزینس پلن سخت تر از انواع بیزینس پلن هست)
    من الان نمی دونم که باید برای انواع و مراحل و فواید بیزینس پلن مقاله جدا بنویسم و اون ها و کلاستر در نظر بگیرم یا نه.
    ممنون می شم راهنمایی کنید. نمی دونم برای انواع و مراحل و… چه صفحه هدفی در نظر بگیرم. (کلاستر جدا یا داخل پیلار بیزینس پلن)

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      11 اسفند 1400 15:23

      جدا. رجوع شود به آموزش کیورد تارگتینگ. قضیه تارگتینگ دیگه ربطی به پیلار میلار نداره. خیلی عمیق تر و تخصصی تره. مبناتون برای تفکیک صفحات اون 4 شاخص باشه که تو ویدیو تارگتینگ گفتم.

  • سلام استاد یه سوال داشتم از خدمتتون این که من یک وبسایت خدماتی دارم که چندین دسته بندی داره و فقط روی یکی از دسته بندی ها و محصولاتش کار شده بقیه زیاد کاری روش انجام نمیشه و محتوای کمی داره آپدیت هم نمیشه‌ تو محصولات اون دسته بندی که روش کار می‌کنیم زیاد دنس داره یه وقتا صفحه ۲ یه وقتها صفحه ۴
    میخام ببینم میتونیم محصولات اون دسته بندی‌ها رو نو ایندکس کنم و لینک های داخلی بهشون رو نوفالو کنم یا اینکه اول کار قبل ایندکس شدن باید این کارو انجام داد؟ و این که اصلا این دنس ک اتفاق میفته به این ربط داره که رو اون یکی صفحات کار نمیکنیم یا نه دلیل دیگه ای داره سایت ۱ و نیم ساله تاسیس شده.ممنونم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 بهمن 1400 17:47

      نه الان دیگه اینکارو نکنید. اگر میخواید بکنید همشونو ریدایرکت کنید رو دسته، بعد ادرس همشونو تغییر بدید و ادرس جدیدشونو نوایندکس کنید . ادرس قدیماشونم ریدایرکتن.

  • سلام وقت بخیر
    برای تارگتینگ یسری کیوردی که هم میشه محتوای پروداکتی براش نوشت و هم بلاگی … پیشنهادتون چیه؟ مثلا محصولی مثل رژیم که با اسم برند میشه تارگتش کرد (مثلا رژیم لاغری لیمومی) و روی کلمه پرسرچ رژیم لاغری و LSI هاش رتبه گرفت … در صورتی که بلاگ باشه به شدت کاربرپسندتره خیلی هم میشه مانور داد ولی اگه همین کیورد برای صفحه محصول تارگت بشه نرخ خروجش بالا میره و اقبالش برای گرفتن CTR میاد پایین و نمیشه خیلی محتوای آموزشی به کاربر داد
    اگه بخوایم الویت بدیم هم ورودی برامون مهمه هم فروش محصول
    پیشنهادتون چیه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 بهمن 1400 17:49

      چهار تا شاخص گفتم. نرخ کلیک، نرخ تبدیل، آینده و نتایج فعلی. دو تای اولی مهمن. تصمیم بگیرید خودتون.

  • سلام وقت بخیر.
    فرض کنید یک کلمه ای داشتیم که هدف کاربر صفحه فروشگاهی بود مثلا خرید دوربین مدار بسته. حالا اگر ما صفحه ای که برای این کلمه می سازیم یک صفحه لیستینگ محصول باشه اما در قسمت بلاگ وردپرس باشه و اسکیماهای محصول و … روش فعال نباشه در حالی که سایر رقبا همه صفحه دسته بندی ساختن براش آیا کار درستی کردیم؟ منظورم اینه که گوگل فرقی داره براش که ما چه نوع صفحه ای ساختیم و اگر صفحه دسته بندی متداول نباشه امکان رتبه گیریمون کمتر میشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      30 دی 1400 10:53

      نه فرقی نداره. گوگل هم اصلا نمیفهمه که شما چجوری ساختید. تو ادمین شما نیست که. خروجی همه صفحات یه اچ تی ام اله. تمام. فقط اگه توی یو ار الش اسلش بلاگ باشه شاید یه درصدی تاثیر بذاره رو نرخ کلیک و کاربر ببینه بلاگه روش کلیک نکنه و این فقط یه احتماله و من تستی دربارش نداشتم خیلی هم بستگی داره یه سطح وب گرد بودن کابرای اون حوزه. اسکیما هم تاثیری در رنکینگ نداره. تاثیر در درک گوگل از محتوای صفحه داره. تازه برای اون صفحه بلاگی که شبیه لیستینگه میتونید اسکیما بذارید.

  • الهام
    28 دی 1400 16:26

    سلام وقت بخیر، من یه سوالی داشتم، من یه پروژه در زمینه ی هوشمند سازی ساختمان دارم که ابتدای این پروژه کارفرما فقط سایت بلاگی مد نظر داشت که بعد به مرور زمان فروشگاهش را راه اندازی کرد و تمامی محصولات را اد کرد.حال قبل از راه اندازی فروشگاه تمامی مقالات محصولات صفحه ی اول و بعضاً رتبه های اول قرار داشتند ولی بعدش افت رتبه پیدا کردند و یا برای یه سری محصولات هم مقاله بالا میاد هم خود محصول(آیا این کنیبالیزیش هست؟) و دائما جا به جایی انجام میشه

    حالا من سوالم اینه این همه مقاله را چیکار کنم.برای مثال قبل از فروشگاه شدن یه صفحه ی لندینگ کلید لمسی داشتیم ولی بعدش دسته بندی کلید لمسی در محصولات داریم.که هدف اون دسته بندی محصولات هست چون اون منجر به فروش میشه.
    به نظر شما چه کاری باید انجام بدم که رتبه ی قبلی برگردد؟ آیا باید تمامی تمامی مقالات محصولات رو روی محصولاتشان ریدایرکت کنم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 دی 1400 17:07

      اون صفحات نرخ تبدیل دار مقصد ریدایرکت میشن و محتواها ادغام. همین. هر جا لازمه از نظر نرخ تبدیلی و اون 4 شاخص ریدایرکت کنید. چه یدونه محصوله چه ده میلیون تا صفحه.

  • با سلام برای حالت های مختلف یک کلمه کلیدی بطور مثال کیف چرمی یا کیف های چرمی یا کیف چرمی اصل یا …….. باید یک ادرس تعریف کرد و تمام آدرس ها یه یک ادرس اصلی ریدارکت شن و نهایتا تو ادرس اصلی فقط متا تگ تایتل و هدینگ تغییر دارد؟
    این کار فریب گوگل محسوب نمیشه و مورد پنالتی نمی شیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 دی 1400 17:10

      همه اینها میشن یه صفحه. چه ربطی داره به فریب؟ خب عنوانتون کیف چرم اصل هست دیگه. الان دقیقا چه فریبی دارید میدید کاربر یا گوگل رو؟

  • امیر سعیدی
    8 دی 1400 11:29

    سلام وقت بخیر عرض ارادت و خسته نباشید و خداقوت

    یک product tag درست کردم مثلا به نام “خرید پودر ماشین لباسشویی تاژ” که به همه محصولاتی که از نوع پودر هستن و تاژ هم هستن ، این تگ رو بهشون اختصاص دادم

    حالا مثلا محصولات پودر تاژ اینجوری هستن که به همه اینا اون برچسب رو اختصاص دادم:
    “پودر ماشین لباسشویی 1 کیلویی تاژ”
    پودر ماشین لباسشویی 2 کیلویی تاژ”
    “پودر ماشین لباسشویی 1 کیلویی پلاتینیوم تاژ”
    و 10-20 تا محصول دیگه

    الان وقتی تو گوگل سرچ میشه ” پودر ماشین لباسشویی تاژ” ، به جای اینکه اون صفحه Tag بالا بیاد ، صفحه محصول “پودر ماشین لباسشویی 1 کیلویی تاژ” بالا میاد

    باید چیکار کنم ؟

    این سناریو برای بقیه محصولات مشابه هم اتفاق افتاده

    من میتونستم محصول “پودر ماشین لباسشویی 1 کیلویی تاژ” رو حذف و ریدایرکت کنم روی صفحه تگ ، اما اومدیم و کاربر خواست خود محصول رو سرچ کنه ، تکلیف چیه؟

    البته قابل ذکر هست که 1.5 ماه هست که تگ های زامبی مرتبط به اون تگ اصلی رو حذف کرده ام و ریدایرکت کردم به تگ “خرید پودر ماشین لباسشویی تاژ”

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      22 دی 1400 10:25

      برای اینکه تو برچسب اصلیه کلمه با کلمه خرید شروع میشه و عبارتی که شما گفتید صفحه یک کیلویی میاد، کلمه خرید اولش نداشت. انقدر مهمه تارگتینگ. خود سوالتون باید باعث بشه شما و کسانی که این کامنت رو میخونن به اهمیت تارگتینگ پی ببرن. من جای شما باشم اون پروداکت تگ اصلی رو به جای “خرید پودر ماشین لباسشویی تاژ” میذارم “پودر ماشین لباسشویی تاژ” و عنوانشو میذارم : “پودر لباسشویی تاژ، خرید پودر ماشین لباسشویی تاژ” . با لینک داخلی هم از هر کدوم به دیگری با عین کیورد خودش لینک میدم. به خصوص صفحه ای که اشتباه بالا میاد. در نهایت این اتفاق شما نمیفته.

      اگر افتاد که درصد کمی در این شرایط اتفاق میفته، هیچی ریدایرکت کنید فعلا صفحه مهم تره درست بالا بیاد، و یو ار ال ریدایرکت شده رو تغییر بدید که در دسترس باشه. سرپ که درست شد اون یو ار ال جدید رو ایندکس کنید. این ها رو البته تو خود ویدیو گفتم من.

  • ارشیا
    7 دی 1400 14:10

    سلام وقت بخیر
    مهندس من یه سایتی رو گرفتم که دیدم خیلی از صفحات کنیبیلایزیشن دارند اینا رو به صفحه های مرتبط ریدایرکت کردم و کلی تگ هم داشتند که همشو به دسته های مرتبط ریدایرکت کردم الان دوتا سوال دارم تعداد ریدایرکت ها زیاد شدند مشکلی نیست (مثلا یه صفحه دسته بندی هست که براش مجبور شدم 30تا صفحه را ریدایرکت کنم) منظور بحث بودجه خزش با این همه ریدایرکت بهینه میشه؟ و سوال بعدی که این صفحه ها رو ریدایرکت کردم کی باید حذف کنم(اصلا بعد ریدایرکت نیاز هست حذف کنم) و راه صحیح حذف اون صفحه های تگ (که ریدایرکت کردم) چی هست که مشکلی برای سئو بعدا ایجاد نشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 دی 1400 15:35

      نه مشکلی نیست. چه 30 چه 300 چه سه هزار تا.
      همون موقع که ریدایرکت شدن حذف کن. ریدایرکت وابسته به موجود بودن صفحه نیست. مشکلی ایجاد نمیشه باید حذف کنی وگرنه کاربر کلیک کنه روش برمیگرده تو صفحه مقصد ریدایرکت. چه کاریه؟ حذف کن اون برچسب ها رو بعد از ریدایرکت.

  • با سلام و خسته نباشید و تشکر بابت آموزش خوبتون
    من 5 تا محصول دارم در یک برند هستن مثل نیوا اینا خاصیت مرطوب کنندگی پوست خشک دارن و همین تعداد هم مرطوب کننده هست کلا
    3 صفحه مجزا با 3 لینک مختلف برای 5 تا محصول باید ایجاد کرد؟
    1-کرم مرطوب کننده نیوا
    2-کرم مرطوب کننده برای پوست خشک
    3-دسته بندی کرم مرطوب کننده
    ممنون میشم نظرتونو بگید ..مرسی
    آیا اینکار درسته که 5 محصول مشابه در 3 صفحه مجزا باشن؟ ( فرض رو بر این بگیرید که هر 3 عبارت اینتنت هستن)

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 دی 1400 15:42

      پس فردا ممکن نیست غیر نیوا مطروب کننده بیارید؟
      با توجه به اینده و 4 شاخص تفکیک که تو آموزش گفتم، حالا تصمیم بگیر.
      میتونن محصولات تکراری تو دسته های مختلف باشن. مهم اینه که با اون متن داخل هر دسته و عنوان و تارگت صفحه، با هم تفاوت داشته باشند در کل.

  • بعد از چندین آپدیت گوگل
    الان کاملا میبینیم که قدرت دامنه تاثیرش خیلی کم شده و سایتایی میان بالا که دامین اتوریتیشون بسیر پایینه

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 دی 1400 15:43

      من کی گفتم قدرت دامنه یعنی دامین اتوریتی سایت Moz؟ قدرت دامنه یه چیز کلی هست و در داخل دل الگوریتم گوگل هست. سایت Moz سعی کرده چیزی شبیه اون ارائه بده. همین.

  • سلام اگه بخوایم از صفر آموزش سئو ببینیم باید از کدوم ویدیو سایتتو شروع کنیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 آذر 1400 22:10

      فعلا از قصد دسته بندی و از کجا شروع کنیم ندارم. بعدا میذارم

  • امیر واعظ
    26 آذر 1400 00:13

    سلام
    سوالی راجع به کنیبالیزیشن دارم.
    تو آموزش شما برای پیدا کردن کنیبالیزیشن در سرچ کنسول شما فیلتر رو روی contain query میزارید .
    این فیلتر نباید روی exact query باشه ؟
    داره
    مثال صفحه دستمون دوچرخه کوهستانی هست
    محصولمون دوچرخه کوهستانی جاینت مدل ایکس
    وقتی کانتین باشه چون کلمه کلیدی دوچرخه کوهستانی در جفتش هست اینارو کنیبال نشون میده

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 آذر 1400 10:42

      من رو exact گذاشتم. کدوم تایم گذاشتم رو contains ؟

  • با تشکر از پاسخگوییتون. برای سئو یه سایت فروشگاهی تو کلمات کلیدی اصلی که رتبه های 1 و 2 دست سایت های مطرحی مثل ترب و ایمالز هست واقعا میشه فکری کرد؟ چون ما تیم آنچنانی نداریم واقعا میشه به رقابت با همچین سایت هایی فکر کرد؟ اصلا رویکرد ما باید چی باشه تو کلید واژه های این شکلی؟ بهتر نیست کلید واژه های اصلی رو فدای کلید واژه های ضعیف تر کنیم؟ مثلا بجای تایتل “خرید ×” که رقابت سخت تری داره بهتر نیست تایتل رو بکنیم “فروش عمده ×” این شکلی شاید بتونیم رتبه بگیریم. آیا این رویکرد درستیه؟
    حوزه ما دکوراسیون داخلی منزله.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 آذر 1400 10:42

      بله کار درستی می کنید اگه از نظر مالی و شرایط دیگه میدونید نمیتونید اون کیورد اصلی رو بگیرید

  • سلام ابزاری هست لینک های داخلی یک سایت رو چک کنه ؟

    پاسخ
  • سلام آقای طاووسی. روزبخیر
    انتهای آموزش گفتید که برای سایت های تازه تاسیس بهتره دسته بندی های اصلی رو ایندکس کنیم و بقیه رو نوایندکس بزاریم تا گوگل صفحات اصلی سایت مارو راحت تر تشخیص بده. اولین سوالم اینه که منظورتون این بود که فعلا فقط دسته بندی اصلی یعنی “کولر گازی و اسپلیت” رو ایندکس بزاریم و زیردسته هایی مثل “کولر گازی و اسپلیت ال جی” و “کولر گازی و اسپلیت سامسونگ” و “صفحات محصول” رو نوایندکس کنیم؟

    سوال دومم این هست که من برای سایتم که تازه تاسیسه استراتژی محتوایی نوشتم و فعلا فقط صفحات دسته بندی و زیر دسته بندی رو به صورت خام ایجاد کردم. من اول قصد دارم برای صفحات دسته بندی و زیر دسته هام محتوا درج کنم. با توجه به اینکه فعلا محصولی ندارم این درسته که برای هر دسته ای در صورت امکان محتوای پیلار کلاستری ایجاد کنم و اونهارو منتشر کنم؟ در واقع منظورم این هستش که در این حالت که محصولی ندارم اینکه بیام محتوای بلاگ منتشر کنم و فعلا ورودی بگیرم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ چون ماهیت اصلی سایتم فروشگاهیه و کاربر بیشتر به دنبال محصول من هست.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      28 آذر 1400 10:49

      نه فقط محصولات. نه لیستینگ ها. اون هم اول کار. اون هم اگه خیلی براتون مهمه که گوگل اشتباه نگیره اول کار و ابزار های ریدایرکت و… ندارید. و ابدی هم نیست این کار.بعد از اینکه گوگل فهمید کدوم کیورد مال کدوم صفحه لیستینگ هست، دیگه همه محصولات رو ایندکس می کنیم. قبلشم میتونیم. من در شرایط خاص گفتم. شما بهرحال باید صفحتو بسازی با یه حداقل محتوایی. حتی نیاز هست زیر محصولات هم یه متنی بذاری مثل راهنمای خرید اون موضوع. وقتی بالا اومدید محصولات هم زیاد شده. یا اینکه اگه لندینگ کلا مقاله بود، ریدایرکتش بایدبکنید.

  • سلام و درود سایت فروشگاهی وردپرسی دارم. یه صفحه دارم با عنوان “خرید پنل پی وی سی” توی همین کیورد رتبه 15 رو داره. توی کیورد قیمت پنل پی وی سی” رتبه 26 داشت. برای اینکه تو کیورد “قیمت پنل پی وی سی” رتبه بگیره یه صفحه زدم به اسم
    ” قیمت پنل پی وی سی + لیست قیمت”
    الان توی کیورد “لیست قیمت پنل پی وی سی” رتبه 11 دارم، توی کیورد “قیمت پنل پی وی سی رتبه 20 دارم و تو کیورد “خرید پنل پی وی سی” رتبه 18 دارم. الان سوالم اینه اون صفحه جدید بنظرتون کنیبال شده؟ آیا اون صفحه جدید باعث ضعیف تر شدن صفحه اصلی نشده؟ آیا ادغام بشه صفحه اصلیم قوی تر نمیشه؟ در اینصورت تو کلید واژه “قیمت ×” کارم سخت تر نمیشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 آذر 1400 16:35

      چون از 15 اومده 18 که نمیشه بگی کنیبال شده. اول تغییر صفحه، همیشه کنیبال میشه. بعد با اف پیج و لینک داخلی و محتوای متمرکز با کیورد هر صفحه، باید تفاوت ایجاد کنی تا درست شه. نه ضعیف نشده. ادغام بشه اره قوی تر میشه ولی نه برای لینک یک تا پنج. و نمیتونه لینکایی بالایی رو بگیره. بله در صورت ادغام هم رو صفحه قیمت، کارت سخت خواهد شد. به اون 4 تا شاخص جدا کردن یا نکردن که تو آموزش گفتم توجه کن.

  • علی آهوی آتشین
    16 آذر 1400 19:46

    سلام وقت بخیر یک سوال برام پیش اومد اگر بخواهیم مقالات و صفحات نزدیک رو نوایندکس کنیم که صفحه اصلی رتبه بگیره با مبحث پیلارکلاستر و لینک سازی داخلی و قدرت دهی محتوا اصلی چه کنیم جناب طاووسی بزرگوار
    ما الان در یکی از سایت هامون دقیقا این مشکل پیش اومده با آموزش عالی شما به کنیبال شدن چند صفحه پی بردیم که در واقع ازشون به عنوان کلاستر برای مقاله اصلی استفاده کرده بودیم حالا چه کنیم اگه همه پیلارها رو تغییر یوآر ال بدیم و نو ایندکس کنیم ساختار پیلارکلاسترمون بهم میریزه و انگار برای اون محتوا یک مقاله تو سایت هست درسته؟ مشکلی پیش نمیاد؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 آذر 1400 16:24

      من به این ساختار، اعتقاد ندارم به شکل وسواس گونه ای که شما نتونی 4 تا صفحتو نوایندکس کنی. انجام بدید طبق آموزش نتیجش رو ببینید. تهش اینه که بعدا انجام نمیدید دیگه. همه حالت ها رو تو آموزش گفتم. حتی زمانی که نتونید ریدایرکت کنید.

  • سلام. وقت بخیر. من نتایچ سرپ دوتا کیورد نزدیک به هم رو بررسی کردم و متوجه شدم که سه لینک مشترک بینشون وجود داره. ولی وقتی صفحه دوم سرپ دوتا کیورد رو مورد بررسی قرار میدم می بینم که مجموع لینک های مشترک به 7 لینک میرسه. در این حالت باید صفحه سرپ صفحه اول رو نادیده بگیرم و صفحه جدا بزنم؟ یا اینکه سرپ صفحه دوم رو هم لحاظ کنم و اون دوتا کیورد رو با هم روی یک صفحه ادغام کنم؟ اصلا به طور کلی صفحه دوم رو مد نظر قرار میدیم یا صرفا مقایسه صفحه اول سرپ دو کیورد کفایت میکنه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 آذر 1400 19:30

      جدا کنید که بتونید لینک رو بگیرید. میل ما به جدا کردن هست. 4 تا شاخص هم گفتم داخل آموزش برای تصمیم گیری. بعد از 4 تا شاخص اگر شک کردید، جدا کنید. فوقش بعدا ادغام می کنید.

  • حیدری
    7 آذر 1400 20:17

    سلام ممنون که انقدر کاربردی توضیح دادین، یه سوال برام پیش اومد در مورد کنونیکال و ریدایرکت کردن برای از بین بردن کنیبالیزیشن
    اگر محتوایی تو سایت درج شده باشه که با بررسی اون صفحه در وب مستر متوجه بشیم که ایمپرشن و کلیک خیلی کمی داره آیا باید بازم ریدایرکتش کنیم؟ یا بهتره حذفش کنیم یا کنونیکال کنیم؟تو سایت‌هایی که تعداد صفحاتی که باهم رقابت میکنن خیلی زیاده این حجم از ریدایرکت ممکنه آسیب زننده باشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 آذر 1400 19:18

      خیر آسیب نمی زنه. هر کدوم از اون کم ها یه نیمچه اعتباری هست. اگر روی تارگت غلطی باشه مجموع ریدایرکت هاش موثر میشه

  • سجاد بدری
    10 مرداد 1400 17:14

    با سلام میخواستم اگه میشه یه راهنمایی کنید که در صفحه بندی دسته محصولات در وردپرس من چجوری میتونم برای صفحاتم تگ کنونیکال بزارم.
    چون به صفحه بعد که میرم محصولات عوض میشه url هم عوض میشه ولی توضیحات دسته بندی و ما بقی یکی هست. اصلا لازمه که تگ کنونیکال استفاده کنم اگه لازمه تو وردپرس چجوری میتونم این کارو کنم. خیلی ممنونت میشم یه راهنمایی کنیم.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      17 مرداد 1400 16:57

      در یوست، نمایش تنظیمات سئو در تنیظیمات یوست در طبقه بندی ها رو فعال کنید. اگر میخواید به صورت کلی داشته باشن، اگر صفحه قابل ایندکس باشه تو تنظیماتتون، خودبخود یوست کنونیکال میندازه. اگر میخواید برای صفحاتی که پیجینگ داره انجام بدید که کنونیکال به صفحه یک اون تگ بره، این نمیشه و کد نویسی میخواد. لازم هم نیست. بجاش صفحات دو به بعد رو و کلا پیجینگ ها رو از روبوتس ببندید.

  • سلام استاد طاووسی وقت بخیر. یه سوال در مورد این آموزشتون دارم یکم گیج شدم. اونجایی که گفتید برای رفع کنیبالیزیشن,‌ پیج اصلی رو که پیدا کردیم,‌بقیه پیجها رو به این پیج ریدایرکت کنیم و آدرس اون پیج ها رو هم تغییر بدیم. خب محتوای اون پیجها که عوض نشدن,‌ممکنه دوباره بعد از مدتی بین اون پیجهایی که کنیبال بودن با پیج اصلی ما و ما ریدایرکتشون کردیم و آدرسشون هم عوض کردیم با پیج اصلیمون دوباره کنیبالیزیشن پیش بیاد. ممنون میشم در این مورد توضیح بدید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      2 مرداد 1400 12:27

      در اون شرایطی که گفتم، نوایندکس هم بود. ادرس های تغییر داده شده نوایندکس میشن. قبلیا ریدایرکت. این پاسخ برای شماست. نه برای بقیه که ویدیو رو ندیدن و میان کامنت رو میخونن. چون کلی شرط و شروط و تبصره هست.

  • نگار احمدی
    22 تیر 1400 11:33

    سلام آقای طاووسی عزیز
    من توی سایتم یکسری صفحه داشتم که با کلمه کلیدی ” مهاجرت به کانادا ” باهم کنیبال بودند و من همه این صفحات رو یکی کردم با ریدایرکت 301
    مشکل حل شد و لندینگ برای این کلمه کلیدی یک صفحه شد
    بعد از مدتی یکی دیگر از صفحات سایت که محتوایی شبیه به مهاجرت به کانادا داشت با این کلمه ایمپرشن گرفت و درواقع دوباره کنیبالیزیشن بوجود آمد
    و در واقع این دوتا صفحه هم باید با هم یکی میشدند. من این کار رو کردم و اوکی شده الان
    فقط سوالم اینه که لینک هایی توی یوست ریدایرکت کردم رو به صفحه نهایی تغییر بدم که ریدایرکت ها دومرحله ای نشه ؟ یا لازم نیست ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      23 تیر 1400 23:53

      اگه یکمی ایمپرشن گرفته اشکال نداره. در حد دو مرحله مهم نیست. اکیه.

  • سلام خسته نباشید.
    اگر محتوای یک صفحه از وب سایتمون رو به صورت لینک pdf به انتهای همون صفحه اضافه کنیم باهم همنوع خواری ایجاد میکنن و باید از تگ کنونیکال استفاده کرد ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      23 تیر 1400 23:56

      باید تو response header رل کنونیکال تعریف کنید برای پی دی اف. به صفحه ای که اون پی دی اف، برابر با اونه.

  • سونیا مختاری
    19 تیر 1400 12:03

    سلام وقت بخیر آقای طاووسی
    یه سوال من یه سایتی دارم توی حوزه ی طراحی فضای سبز و باغ من قبلا یک صفحه فرود ساخته بود با عنوان طراحی باغ برای سئو بعد مدتی برای ادورز ما خواستیم که توی کلمه ی طراحی باغ ویلا هم بالا باشیم که من یه صفحه فرود دیگه ساختم با عنوان طراحی باغ ویلا و هواسم به کنیبالیزیشن نبود اللان می بینم که توی نتایج serp برای کلمه ی طراحی باغ اکثر سایتا با صفحه طراحی باغ ویلا بالا هستن یعنی اینا کانسپتشون یکی هست می خوام که صفحه طراحی باغ ویلا رو ریدایرکت کنم به صفحه طراحی باغ و کلا صفحه طراحی باغمون تایتل و ایناشم تغییر بدم به کلمه طراحی باغ ویلا چون من هزینه های اف پیج برای این صفحه فرودم بوده به نظرتون کار درستی هست و مشکلی ایجاد نمیشه ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 تیر 1400 19:43

      اگر با توجه به این آموزش و چهار شاخص تفکیکی که گفتم، تصمیم گرفتید دو صفحه رو ادغام کنید، بابت ریدایرکت کردن یکی از صفحات به مقصد که صفحه ادغام شدست کوچکترین نگرانی نداشته باشید.

  • سلام اونجایی که تگ هارو ریدایرکت میکردین، اگر صفحه ای رنک نداشت هم ریدایرکت کنیم یا نوایندکس؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      12 تیر 1400 18:03

      اگه ایمپرشن نداشت یا به کمک رتبه صفحه دیگه ای نمیومد حذف میکنم فقط.

  • سلام اقای طاووسی وقت بخیر
    ما قصد داریم با کلمه کلیدی خرید مانیتور گیمینگ ایسوس بیایم بالا
    حالا برای عنوان سئو کدوم از،اینا باشه بهتره؟
    ۱. مانیتور گیمینگ ایسوس، خرید و قیمت مانیتور ایسوس

    ۲. قیمت و خرید مانیتور گیمینگ ایسوس

    لطف میکنید بگید کدوم از اینا بهتره برای سئو
    ممنون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      5 تیر 1400 13:30

      یک. بدون شک. هر کی هم میگه گوگل میفهمه برای خودش میگه. اگر در بحث رنکینگ اونم لینک یک با هزینه کمتر اف پیج بخوایم حرف بزنیم، فقط و فقط یک.

  • زهرا جوکار
    14 خرداد 1400 17:18

    سلام وقتتون بخیر
    کیوردتارگتینگ برای مقالات چجوری هستش ؟
    مثلن دو کلمه کلیدی وقتی در گوگل سرچ میکنیم نتایج سرپ گوگل یکسان نیستن باید جدا برای هرکدوم مقاله بنویسیم ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 خرداد 1400 12:18

      4 تا شاخص تو اموزش گفتم. بر اساس اون 4 شاخص تصمیم بگیرید که جدا کنید یا نه.

  • علی امیری
    9 خرداد 1400 22:33

    با سلام و احترام خدمت شما جناب طاووسی
    دسته بندی: لباس زنانه تهران
    دسته بندی: لباس زنانه
    دسته بندی ما تا ۳ ماه پیش صفحه ۲ بود و تگ ما صفحه ۱؛ در حال حاضر دسته بندی ما از صفحات جست و جو حذف شده.
    با علم به اینکه دسته بندی ما از اهمیت بالایی برخوردار هست، شما چه پیشنهادی برای حل این مشکل میدید؟!

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 خرداد 1400 12:26

      دسته و تگ و… مهم نیست. اونی که باید بالا باشه و کلیک و نرخ تبدیل خوبی میتونه داشته باشه بیارید بالا. تمام. از آموزش تغییر صفحه دارای رتبه هم استفاده کنید.

  • اسحاق شفایی
    7 خرداد 1400 08:38

    سلام و عرض ادب
    برای رفع کنیبیلایزیشن چرا تمام برچسب هارو نو ایندکس نمی کنیم آیا به دلیل خطایی هست که بعدا داخل سرچ کنسول پیش میاد ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 خرداد 1400 12:28

      نه نوایندکس کنید اکیه. مشکل اینجاست که اگر اونها از قبل رتبه و اعتباری گرفته باشن و نوایندکس کنید خودزنی کردید. ریدایرکت کنید و حذف. یا از اول نوایندکس باشه. اگرم نوایندکس کنید و ریدایرکت هم بکنید کار بیهوده کردید. چون وقتی ریدایرکت هست دیگه صفحه در دسترس نیست که بات بیاد بره تو صفحه ببینه نوایندکسه. پس یا نوایندکس و حذف می کنیم. یا از اول قبل از رتبه و ایمپرشن گرفتن وقتی سایت صفره نوایندکس می کنیم.

  • سلام استاد
    ممنون از لطف بی نهایت شما
    چند تا سوال داشتم در مورد سایت دایرکتوری
    بنظر شما دسته ها رو کلی بزاریم یا جزئی مثلا دسته تعمیر شیشه سکوریت رو از دسته نصب شیشه سکوریت جدا بزاریم؟ یا فقط یه دسته شیشه سکوریت بزاریم که هر آگهی شامل تعمیر یا نصب تو اون دسته درجه بشه؟
    اگه دسته رو جزئی بزاریم بعد کاربری که چند تا کار رو انجام میده کدوم دسته رو انتخاب کنه؟
    یه سوال دیگه من یو آر ال آگهی ها رو اینطوری sitename.com/ads/12 گذاشتم جهت جلوگیری از بالا آمدن به صورت جدا بنظرتون چطوره؟
    شما گفتید برای هر دسته یه توضیحی بنویسیم الان سایتم حدود 500 تا دسته داره و من شاید بخوام رو 90 درصد دسته ها کار کنم باید برای همشون توضیح بزارم؟
    با سپاس

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 خرداد 1400 12:31

      4 تا شاخص گفتم در آموزش. بر اساس اون 4 تا شاخص تصمیم بگیرید جدا کنید یا نه. وقتی این سوال رو می کنید یعنی آموزش رو کامل ندیدید. چون نیم ساعتش فقط درباره اینه که بر چه اساس و چجوری تصمیم بگیریم صفحات رو جدا کنیم یا یکی در نظر بگیریم برای کیورد ها.

      دسته اگر جزئی باشه از سرچ کیورد جزئی اومده. داخل صفحه هم امکانات یو ایکسی کافی رو باید داشته باشید.
      بله برای همشون بذارید تکست مفید که به کاربر برای انتخاب آیتم های داخل اون دسته کمک کنه. داستان و مقاله نویسی بد نکنید.

      یو آر ال به اون شکل تاثیر نداره. ولی خوبه باز. بهتر از اینه که کیورد و عنوان آگهی توش باشه.

  • عادل ملکیان
    6 اردیبهشت 1400 09:23

    درود
    صفحاتی که تعداد imp بسیار کمی در گوگل دارند ( به دلیل تارگت اشتباه )
    رو ریدایرکت کنیم و بعد نو ایندکس کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 اردیبهشت 1400 22:28

      اگه تارگتش اشتباهه به مرتبط ترین صفحه ریدایرکت کنید . بعد از ریدایرکت دیگه صفحه در دسترس نیست. مگر اینکه یو ار الشو عوض کنید و عوض شدشو نوایندکس کنید برای کاربر. نه مشکلی پیش نمیاد. ولی صرف کم بودن ایمپرشن پایین نباید اینکارو بکنید.

  • وحید اشرف الکتاب
    5 اردیبهشت 1400 18:23

    درود
    من یک سوالی دارم
    دو تا سایت داریم که هر کدم سرویس های جداگانه ای ارائه میدن
    بنا بردلایلی میخوایم دوتا سایت ادغام بشن
    برای همین در منوی هدر یکی از سایت ها با کلمه “طراحی سایت ” و “آموزش وردپرس” لینک میدیم به سایت دوم
    ینی الان توی منوی هدر سایت اول سه تا کلمه با لینک داخلی و دوتا کلمه با لینک به سایت دوم وجود داره
    سوال اول اینکه الان گوگل این لینک مارو به سایت دوم به عنوان بک لینک میشناسه درسته؟ مشکلی نداره ؟

    سوال دوم درصورتی که توی سایت اول صفحات جدید بسازیم و ازسایت دوم ریدایرکت کنیم به سایت اول و صفحات جدید، آیا رتبه ها از دست میرن؟

    ممنون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 اردیبهشت 1400 22:30

      بله فقط به عنوان لینک میشناسه. اونم از یه دونه دامنه فقط. ریدایرکت کنید. اگر مبدا و مقصد خیلی مرتبط و دقیق باشن رنک مبدا کاملا به مقصد منتقل میشه. ولی مقصد قدرت دامنه مبدا رو ممکنه نداشته باشه. پس بخشی از رنک از دست میره اگه دامنه مقصد به صورت کلی ضعیف تر باشه. مگر اینکه کل دامنه مبدا رو ریدایرکت کنید.همه صفحاتش رو. و در گوگل سرچ کنسول هم اعلام کنید که ادرس دامنه عوض شده.

  • درود. من بحث پدر و فرزند رو متوجه شدم کامل. ممنون.
    نممونه واقعی هم راستش صفحه های تاپیک کلاستر رو نساختم هنوز که بخوام دقیق نشون بدم!! 🙁
    یه کتگوری دارم به اسم سئو (با ادرس /category/seo)
    و میخوام یه تاپیک کلاستر بسازم به اسم آموزش سئو (با ادرس /seo-tutorial)

    دسته بندی با پست کلاستر وارد رقابت نمیشه؟
    دسته بندی رو کنونیکال بدم به پست تاپیک کلاسترم؟ دسته بندی noindex کنم؟ یا اینکه کاریش نداشته باشم -چون توی دسته بندی هست بایگانی سئو و پست من هست اموزش سئو-؟ یا پیشنهاد دیگه ای؟
    * صفحه دسته بندی ایندکس شده چند ماهه ولی رنک خاصی نداره چون کاری نشده روش

    پاسخ
  • درود. ممنونم بابت پاسختون در کامنت قبلی همین پست.
    گفتید که تاپیک کلاستر رو به صورت پست ارسال کنم و داخلش لیست و مقالات مرتبط رو قرار بدم. ممنون.
    فقط یه قسمت رو فکر کنم بد پرسیدم متوجه نشدید; اینکه صفحه دسته بندی تقریبا مشابه با اون رو چیکارش کنم؟
    دسته بندی رو کنونیکال بدم به پست تاپیک کلاسترم؟ دسته بندی noindex کنم؟ یا اینکه کاریش نداشته باشم -چون مثلا توی دسته بندی هست بایگانی سئو و پست من هست اموزش سئو-؟
    لطف میکنید در این مورد هم راهنماییم کنید چون نگرانم این دو تا صفحه رقیب هم بشن!! سپاس

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 فروردین 1400 18:52

      ساده حرف بزنیم. پدر و فرزند. زیر مجموعه. و با ذکر مثال واقعی و دقیق.

  • عااالی بود ممنونم ازتون
    یه سوال دارم. توی موضوع اموزشی مثلا فرض کنید اموزش سئو میخوام تاپیک کلاستر کار کنم. صفحه های زیرمجموعش رو تقریبا ساختم و رنک گرفته ولی
    یه دسته بندی دارم category/seo و در نظرمه تاپیک کلاستر یه پست باشه seo-tutorial قاعدتا این دوتا باید با هم مشکل داشته باشن و رقیب باشن
    برای صفحه دسته بندی پیشنهادتون چیه؟ کنونیکال کنم؟ noindex کنم؟ یا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
    از نظر محتوایی مطمینا توی دسته بندی هر چند وقت یه بار یه پست جدید قرار میگره ولی توی تاپیک کلاستر خیلی کمتره پست جدید اضافه میشه
    لینک خارجی هنوز تقریبا ندارم و داخلی هم در حد breadcrumb به دسته بندی دارم. همین. ممنون میشم راهنماییم کنید. سپاس

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 فروردین 1400 12:00

      یه پست باشه و زیرش موارد مرتبط با اون موضوع، اضافه بشه. لیست بشه. یه پست که زیرش انگار دسته بندی هست و لیستینگ هست.

  • محمد خالقی
    10 فروردین 1400 20:29

    آموزش فوق العاده عالی و کاربردی بود
    ممنون محسن طاووسی عزیز

    پاسخ
  • محمد خالقی
    10 فروردین 1400 20:27

    آموزش تون عالی و کاربردی بود

    پاسخ
  • سلام و درود

    من براي يكي از دسته بندي هام كه يخچال فريزره اومدم براي هر نوع هم (سايد باي سايد-دوقلو-بالاپايين و…)يك زير دسته بندي درست كردم

    حالا اگه توي دسته بندي مادر كه يخچال فريزره يك بار درباره هر كدوم از زير دسته ها حرف بزنم دچار كنيبال شدن ميشم؟

    و اينكه توي زير دسته ها هم عبارت كليديم يخچال فريزر سايد باي سايده (يعني يخچال فريزر هم داره)اين باعث كنيبال شدن ميشه؟

    ممنونم🙏🏻

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 فروردین 1400 15:02

      ما نمیتونیم بفهمیم از قبلش انقدر دقیق که کنیبیلایزیشن میشن یا نه. اکی دسته هاتونو داشته باشید جدا. حتی اگه دو لینکه شد. مهم اینه که اون مرتبط تره بالاتر قرار بگیره. به مرور زمان و افزایش وب سایت ها، اون غیر مرتبط تره تو کیورد غیر مرتبط حذف میشه. همیشه فروشگاهی ها بچه هاش، کیورد پدر رو دارن. اکیه. 4 تا شاخص گفتم تو ویدیو برای اینکه بفهمیم جدا کنیم یا نه. احتمال کاهش نرخ کلیک، کاهش نرخ تبدیل، نتایج فعلی، احتمال اینده. این 4 تا شاخص رو کامل توضیح دادم تو ویدیو.

  • سلام آقای طاووسی اول تشکر که تجربه و تخصصتون رو به اشتراک میزارید که بسیار ارزشمند است
    سوالی که از خدمت شما داشتم.در کیووردهای اختصاصی که بیشتر در فروشگاه های اینترنتی بکار میرود.مثل خرید گوشی سامسونگ و در این نوع کیووردها اگر تمام سایت های صفحه اول گوگل فروشگاهی باشد میتوان با سایت وبلاگی دقیقا در آن کلمه کلیدی رتبه گرفت؟اصلا این معیار گول برای رتبه دهی است؟
    و یک سوال دیگر معیار اصلی گوگل برای تشخیص نوع سایت و محتوای آن چیست؟منظورم اینه که اگر در سیستم مدیرت محتوایی مثل وردپرس بدون فروشگاه سازی مثل ووکامرس محصولاتم رو قرار بدم سایت من از نظر گوگل فروشگاهی خواد بود؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 فروردین 1400 15:06

      میتونید. گوگل فروشگاهی بودن و نبودن رو نمیفهمه. فقط از اسکیما پروداکت میفهمه صفحه جاری صفحه یک تک محصوله (اونم نه دسته!). اگر تعامل و نیاز کاربر لحاظ شه فروشگاهی هم نباشه اکیه. ولی توصیه نمی کنم رو کیورد فروشگاهی که کاربرا قصد خرید دارن بلاگ بیارید بالا. وقت و انرژی و پول خودتون هدر میره چون نرخ تبدیل نداره. اصلا شما چیکار دارید از نظر گوگل احمق و خنگ و عقب مونده بی عقل و ماشینی، صفحه شما فروشگاهیه یا نه. مهم اینه که برای عبارت جستجو شده، صفحه ای که بالا میاد کاربر بخواد و همونی باشه که کاربر میخواد. کیورد ها ماهیت دارن. نه فروشگاهی بودن و نبودن ها.

  • سلام وقت بخیر

    دوتا صفحه داریم به اسم خرید شلوار مردانه و شلوار اسلش مردانه

    بعد توی گوگل شلوار اسلش مردانه که سرچ میکنیم، جفتشون رو صفحه دو میاره و متا دیسکریپشن خرید شلوار مردانه بخشیش عوض میکنه و شلوار اسلش هم قرار میده ، و اینکه نمیخوام جفت این دو صفحه یعنی تگ و دسته بندی، یکیشون رو حذف کنم

    در این حالت باید چیگار کرد؟(عکسش در این لینک زیر قرار دادم)

    https://uupload.ir/files/4sv9_untitled.png

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 فروردین 1400 15:10

      شلوار مردانه خالی اکیه . مردانه اسلش رو عنوانش رو با “خرید شلوار اسلش مردانه” شروع کنه. اسلش اولویت این صفحه هست. زودتر از مردانه بیارش. تو دسکریپشن هم “شلوار مردانه اسلش” رو بیار. اسلش باید تمرکز صفحه باشه در کنار مردانه و شلوار. بقیه مواردم که داخل ویدیو گفتم. با رعایت اینا اگر باز دو لینکه بود صفحه دو حتی یک اشکال نداره. شما کار خودتو بکن با حفظ تمرکز کیوردی موضوعی هر صفحه. بعدا روی کیورد شلوار مردانه اسلش، صفحه اسلش مردانت میاد لینک یک. روی شلوار مردانه خالی هم شلوار مردانه کلی میاد لینک یک. ممکنه اسلش هم بیاد دومی شه(که قول میدم نمیشه. اون موقع حذف شده).

  • سلام ، یک سایت وردپرسی دارم که بخش بلاگ داره و راجع به تکنیک های مثلا نقاشی توش مقاله گذاشتم ، ولی این تکنیکها برام مهم هست آیا در منوی سایت حتما باید پیج خاصی بهش اختصاص بدم یا در حد همون نوشته در بلاگ کافی هست؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      11 اسفند 1399 15:47

      وجود لینک در منو یا جایی که در همه صفحات تکرار میشه در قدرت گرفتن صفحه موثر هست. همین.

  • الهام خانی
    4 اسفند 1399 11:19

    با سلام
    سايت ما با چند تا عبارت كليدي صفحات نمونه كارش جايگاه گرفته صفحه اول لينك ٤،٥ و حالا ميخايم كه اون صفحات رو ريدايركت كنيم به لندينگ پيجي كه ساختيم
    اين لندينگ پيج هم با عبارات تقريبا مشابه ولي نه يكي جايگاه داره صفحه اول و url انگليسي هست
    نيازه كه url رو فارسي كنيم و بعد صفحاتي كه اشتباه جايگاه گرفته رو ريدايركت كنيم؟
    لينك سازي محدود و تبليغات جزئي هم روي صفحه لندينگ انجام شده ، اگه url فارسي بشه مشكل ايجاد ميشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      6 اسفند 1399 19:45

      توی آموزش گفتم، فارسی از نظر دقیق بودن تارگت، اگر با عنوان هم تطابق زیادی داشته باشه به شدت بهتر هم هست. مهم اینه مقصد درست انتخاب کنید و بقیه رو ریدایرکت کنید

  • با سلام
    ممنون از آموزش مفید و کاربردیتون
    آیا برای سایت فروشگاهی شبیه راست چین که کاربر محصول رو ایجاد میکنه, بهتره صفحه نوایندکس بشه؟ ( چون ممکنه برای اون صفحه سئو منفی انجام بشه و باعث کنیبالیزیشن بشه )

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 بهمن 1399 22:36

      نه شما لندینگ هایی که دست خودت هست و لیستینگ هست رو قوی کن. و از صفحاتی که کاربر میسازه اتومات به شکلی لینک به لندینگ های خودتون بدید و لینک داخلی به اون صفحاتی که کاربر میسازه رو نوفالو کنید کفایت می کنه. اگر خیلی میخواید همه چی تحت کنترل کامل باشه نوایندکس هم بکنید.

  • سلام و با سپاس از آموزش های واقعا عملیتون.
    عذر میخوام سوالی برام پیش اومده در خصوص نوایندکس کردن صفحات محصول بخاطر جلوگیری از عدم پخش امتیاز و تقویت صفحه دسته بندی. مشکلی که پیش میاد اینه که آیا سایت های تازه کار هم باید صفحات محصول رو فدای صفحه دسته بندی کنن؟
    به عنوان مثال
    (1) قرنیز
    (2) انواع قرنیز پی وی سی(دسته بندی مادر)
    (3) قرنیز 7 سانت(صفحه دسته بندی)
    (4) قرنیز 7 سانت سفید(محصول)

    طبق صحبت های شما من باید صفحه 3 و 4 رو بخاطر اینکه ممکنه برای صفحه شماره 2 مزاحمت یا کنیبال ایجاد میکنن نو ایندکس کنم. اما مشکل اینه سایت من خیلی ضعیفه و این کار فقط کلمات دقیق تری رو که من ممکن بود توشون جایگاه بکیرم رو هم از دست دادن و صفحه شماره 2 هم جایگاهش بهتر نشده.
    الان بنظرتون من باید همرو ایندکس کنم و هدفم رو از صفحه دسته بتدی مادر روی کلیدواژه های دقیق تر و کم سرچ تر بزارم با اینکه صبر کنم و تمرکزم رو روی صفحه دسته بندی مادر بزارم؟
    لطف می کنید اگه جواب بدید

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 بهمن 1399 18:28

      طبق صحبت های من؟ خیر اشتباه کردید! این برداشت شماست. فقط اگر صفحه اشتباه بالا اومده و اون یکی نرخ تبدیل بهتری داره شما مجبوری صفحه رتبه گرفته فعلی رو فدا کنی که تو آموزش گفتم. و اگه از اول سایت طبق آموزش پیش برید چنین مشکلی پیش نمیاد. خیر صفحه محصولات به صورت کلی نباید نوایندکس باشه. من تکنیک، تریک، راه حل، اصلاح خرابکاری تارگتینگ گفتم. فرمول دائمی نگفتم که همیشه نوایندکس باشن!

      وقتی صفحات درست روی کیورد های درست رتبه گرفتن حتی صفحه دو تا ده. بعد شما شروع کنید به اف پیج کم رقابت تر ها و لینک داخلی ازونها به پررقابت تر ها(پدر ها) با عین کیورد.

  • حسین بیرانوندی
    20 دی 1399 11:54

    سلام، خسته نباشین استاد. فرض کنید من یک سایت فروش قطعات استوک کامپیوتر دارم. خیلی از کاربران تو گوگل سرچ می کنن “لپ تاپ استوک چیست” و البته چندین برابر اون بدون اینکه حتی بدونن لپ تاپ استوک چیه، میزنن “خرید لپ تاپ استوک” چون میدونن لپ تاپ های ارزونی هستن. حالا من یه محتوای قوی در مورد ماهیت لپ تاپ استوک می سازم. به نظر شما بهتره که واسه این محتوای یه پیج جدا با عنوان “لپ تاپ استوک چیست” بسازم که خیلی ها مستقیم اون رو سرچ میکنن و به بعد از آموزش به صفحه خرید لپ تاپ استوم لینک داخلی بدم و یا اینکه این محتوا رو ابتدای صفحه خرید لپ تاپ استوک بزارم تا کسی که میاد قیمت ها رو ببینه، چندین دقیقه وقت بزاره و بفهمه لپ تاپ استوک چی هست (مطمئنم خیلی ها که برای قیمت میان دوست دارن بدونن لپ تاپ استوک چیه). شما همیشه میگین اگه شک دارین بهتره واسه هر کدوم یه URL ایجاد کنید و اگه لازم بود بعدا ادغامشون کنید از طرفی تو یه آموزش گفتین اگه میخواین مقاله ایجاد کنین تو همون URL باشه نه یه صفحه دیگه. تو این کلمه کلیدی خاص من بین این دوتا گفته شما موندم. هدف کلی هم فقط اینه که تو کلمه کلیدی لپ تاپ استوک بیام بالا.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 دی 1399 16:28

      یه پیج فروشگاهی داشته باش برای لپ تاپ استوک و قیمت و خریدش و دست دوم هم تو عنوان بیار. تو متن زیر محصولاتشم توضیح بده دربارش ولی نگو چیست؟ کلا توضیح بده. بعد رو آف پیج و داخلی و همه چیش کار کن. اون که رتبه گرفت ص 2 اومد یه لپ تاپ استوک چیست مقاله ای بزن. اونجا لینک داخلی و کال تو اکشن بده به صفحه فروشگاهیت. اونم جدا کار کن براش. عنوان اونم فقط اینه: لپ تاپ استوک چیست؟

  • سلام محسن جان
    دم شما گرم، خیلی عالی بود.

    یه سوال داشتم: در سایت‌های تازه تاسیس، صفحه اصلی معمولا بطور طبیعی رتبه بالاتری نسبت به سایر پیج‌ها داره و وقتی ما یه لندینگ رو بالا میاریم تو نتایج، صفحه اصلی هم چون تقریبا لینک و توضیحات نسبتا مرتبطی داره و در کل رتبه‌ی بهتری هم داره، در صفحات دورتر نتایج دیده میشه. راهکاری دارید که بتونیم این نوع کنیبالیزیشن رو رفع کنیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      20 دی 1399 16:26

      کلا جمله زیر اشتباهه:
      ر سایت‌های تازه تاسیس، صفحه اصلی معمولا بطور طبیعی رتبه بالاتری نسبت به سایر پیج‌ها داره و وقتی ما یه لندینگ رو بالا میاریم تو نتایج، صفحه اصلی هم چون تقریبا لینک و توضیحات نسبتا مرتبطی داره و در کل رتبه‌ی بهتری هم داره، در صفحات دورتر نتایج دیده میشه
      اینجوری نیست. یه پیش فرض غلط مطرح کردید و دارید روش سوال می کنید. سوال به دلیل اینکه روی یک پیش فرض صد در صد غلطی شده، قابل پاسخ نیست.

  • مستر 8001
    13 دی 1399 23:41

    لطفا بفرمایید کلا کلمات کلیدی چه نقشی روی سئو سایت دارن ؟ دیگه محصول میزارم کلمات کلیدی نزارم ؟

    و اینکه محصولات رو نو ایندکس کنیم و دسته بندی ها رو ایندکس ؟ برای فروشگاه اینترنتی درسته ؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      15 دی 1399 12:42

      درباره ایندکس کردن و نکردن، در همین آموزش کامل آموزش دادم. به صورت کلی خیر درست نیست محصولات رو نوایندکس کنید!
      کلمات کلیدی چه نقشی در سئو دارن یعنی چی؟ کلمه کلیدی کجا نذارید؟ کلمه کلیدی یعنی عبارتی که مورد نظر شماست با جستجوی اون، صفحه شما رتبه بگیره و در عنوان حتما قرارش میدید و باقی جزئیات.
      اگه منظورتون متاتگ کیورد هست از سال 2009 منسوخ شده هست. اگر به کارهای بیهوده علاقه مند هستید حتما از متاکیورد استفاده کنید.

  • سلام اقای طاووسی عزیز مرسی از آموزشتون
    تو سایت دندانپزشکی هم دسته ایمپلنت داریم که مقالاتشو دسته بندی کنیم هم مقاله ایمپلنت دندان که کلی هست و میخوایم بیاد بالا… چجوری میشه این نوشته و دسته رو قرار داد که کنیبالیزشن نشه.. اخه برای دسته ایمپلنت نمیشه اسم دیگه ای گذاشت..

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 دی 1399 02:00

      نوایندکس کن دستشو. یا اصلا اون مقاله همون دسته باشه زیر متنش لیست پست های ایمپلنت باشه.

  • سلام و وقت به خیر
    به سوال یکی از دوستان که پرسیده بودن دسته بندی مقالات و محصولاتشون کنیبالیزیشن دارن، گفتید که محصولات رو بیارن پایین مقالات و بعد نوایندکسش کنن.
    سایت من همین مشکل رو داره؛ اما نمی‌تونم یکی‌شون رو نوایندکس کنم و می‌خوام برای هم محصولات و هم مقالات رتبه بگیرم.
    راهنمایی می کنید این کنیبالیزیشن رو چطور اصلاح کنم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 دی 1399 16:07

      ببرن بالای متن مقاله. نمیشه هم خدا رو خواست هم خرما رو. جفتشون میخواید عنواناش نباید با هم رقابت کنه

  • سلام
    ممنونم بابت آموزش کاربردیتون من یه سوال داشتم
    موضوع سایت ما فروش عکس یا طرح هست که بالطبع نصف یا حتی بیشتر کاربرا از قسمت image وارد سایت میشن .
    جناب طاووسی واسه سایتایی که نصف بیشتر ورودیاش از قسمت image هست چیکار باید بکنیم؟؟
    یه چیز جالب که تو سایتمون بهش برخوردم این بود وقتی کیورد تارگتینگ رو ، رو بعضی لینکا اعمال کردم بعد یه مدت متوجه شدم لینکش تو گوگل اومده بالا ولی عکسایی که تو قسمت image بود افت رتبه داشتن

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 دی 1399 16:12

      عکسا رفتن چون با ریدایرکت، عکس های مبدا دیگه پیج نداشتن اعتبارشون رفته و اگه اون عکسا رو روی پیج مقصد با همون ادرس عکس قبلی استفاده کنید، مجددا رتبه میگرن و بهتر. متن دور عکس، alt و اعتبار صفحاتی که عکسا توش به کار رفته(اف پیج و ترافیک) و کمک از پینترست به شدت در رنکینگ عکسا موثره

  • سعیده
    3 دی 1399 22:47

    سلام. نمیدونم این ‌پیام رو میخونید یا نه. من تازه شروع کردم به یادگیری سئو و سایت شما توسط یکی از دوستانم معرفی شد. اما متاسفانه نتونستم آموزشهای اولیه رو پیدا کنم که از صفر با شما پیش برم. امکانس هست برام نحده استفاده از سایت و آموزشها رو توضیح بدید؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      4 دی 1399 00:34

      پیج ایسنتاگرام رو دنبال کنید تا در جریان آموزش های جدید قرار بگیرید. یکی از آموزش های من امسال برای افرادی مثل شماست. آموزش های من تا حالا برای حرفه ای ها و سئوکارهای حداقل متوسط بوده. اما امسال چند آموزش پایه از صفر منتشر میکنم.

  • سلام
    خیلی خیلی ممنون بابت آموزش کیوورد تارگتینگ، برای من که خیلی کاربرد داشت و خیلی از سوالاتم برطرف شد
    بسیار پر کاربرد و کیفیت محتوا ، نوع آموزش واقعا عااالی

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید جناب آقای طاووسی
    سایت محصولات آزمایشگاهی هست که هنوز دسته بندیش انجام نشده  و یک سری محصولات تکراری دارای جنس های فلزی و استیل، شیشه ای، پلاستیکی، سرامیکی هست. مثلا بشر هم شیشه ای بلند داره هم شیشه ای کوتاه، هم پلاستیکی بدون دسته و هم پلاستیکی دسته دار، که هر کدوم هم دارای چندین سایز ۱۰ ، ۱۰۰ ، ۱۵۰ ، ۲۵۰ ، ۱۰۰۰ ، ۱۰۰۰۰ میلی لیتری هست
     و یک سری محصولات دیگه هم به غیر از ظروف هست، که بین سه مدل دسته بندی گیر کردم
    ۱. دسته پدر اول “ظروف آزمایشگاهی” که ۴ تا زیر مجموعه داره از جمله ظروف آزمایشگاهی شیشه ای، ظروف آزمایشگاهی پلاستیکی، ظروف آزمایشگاهی فلزی و استیل، ظروف آزمایشگاهی سرامیکی
    که دسته بشر باید هم تو دسته ظروف آزمایشگاهی شیشه ای باشه هم پلاستیکی که این امکان وجود نداره از نظر سئو (گفتم شاید راه حلی داره)
    و دسته پدر دوم که” تجهیزات آزمایشگاهی”هست با ۲ زیر مجموعه لوازم ایمنی و لوازم اندازه گیری.
    و دسته پدر سوم ” مواد شیمیایی” با زیر مجموعه هاش.
    ۲. دسته پدر ” تجهیزات آزمایشگاهی” با زیر مجموعه ظروف آزمایشگاهی شیشه ای، ظروف آزمایشگاهی پلاستیکی، ظروف آزمایشگاهی فلزی و استیل، ظروف آزمایشگاهی سرامیکی، لوازم ایمنی، لوازم اندازه گیری، مواد شیمیایی.
    که باز هم مشکل نوشتن کلماتی مثل بشر هست
    ۳. اون محصولاتی مثل بشر که نمیتونم زیر مجموعه دسته ظروف آزمایشگاهی شیشه ای و پلاستیکی بنویسم رو جداگونه زیر مجموعه ” ظروف آزمایشگاهی” بنویسم
    و بعد زیر مجموعه هاش مثل بشر شیشه ای بلند، بشر شیشه ای کوتاه، بشر پلاستیکی بدون دسته و بشر پلاستیکی دسته دار رو هم در دسته پدر تیک میزنم هم در دسته بشر تا موقع کلیک مشتری نمایش داده بشن و یک آدرسه باشن
    و دسته پدر دوم و سوم مثل دسته بندی ۱. بذارم که آدرس محصولات کوتاه تر شه.
    و سایز بندی ها و رنگ هم که خود مشتری داخل محصول انتخاب می کنه و سفارش میده.
    در دسته بندی ۱. و ۲. مشکل نوشتن محصولاتی مثل بشر رو دارم
    دسته ۳. بنظر شما درسته؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ اگه کلمات جایگزین بهتر یا راه درست تری هست میشه بگین؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 دی 1399 00:32

      بشر رو نفهمیدم من چیه. ولی یه دسته، برچسب، صفحه لیستینگ هر چی دلتون میخواد درست کنید که ترکیبی از چند دسته یا گلچینی از محصولات چند دسته مختلفه خودش میشه یه صفحه جدا دیگه. یه متن هم درباره اون صفحه زیر لیست محصولات بنویسید که تفاوت رو زیاد کنه چون محصولات خیلی مشابه هستن تو دسته ها. والسلام نامه تمام.

  • یه سوال
    توی آموزشتون وسطا یه محصولی رو که ریدایرکت زدید بعد اونو دوبل کردید و لینک جدید ساختید و نو ایندکس کردید اونرو…
    سوالم اینه محصولی که ریدایرکت شد..اونو چیکار کردین؟ الان تو سایت مونده و کسی سرچ بکنه توی خود سایت پیدا میشه خب

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 دی 1399 00:34

      حذف کردم اونو دیگه. دوبل زدم چون پلاگین خودبخود ریدایرکت می کرد(که میشه اونم بریم از لیست ریدایرکت ها حذف کنیم). وگرنه یو ار ال رو فقط عوض میکردم و تو ریدایرکت مبدا، یو ار ال قبلی رو میزدم. یو ار ال جدیدم در دسترسه.

  • نویده مرتاضی
    18 آذر 1399 17:05

    خسته نباشین
    جواب سوالی رو بالا اینجوری دادید
    یه نیمچه اعتباری داره. اگر زیادن ریدایرکت کنید بعد حذف. اگر یدونه به ازای هر لندینگ اصلی اون کیورد میشه، حذف کنید بره.

    ریپلای ندارن بپرسیم
    من سایتی رو تحویل گرفتم 10هزارتا برچسب داره…اکثرا هم نام دسته و محصولاتن و توی سرچکنسول ورودی ندارن..اما نمیدونم لینک داخلی دارن یانه
    به نظرتون دلت ریدایرکت کنم بهتره یا ریدایرکت معمولی یا کلا 410 کنمشون برن؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 دی 1399 00:35

      ریدایرکت به مرتبط ترین و دقیق ترین صفحه. مگر اینکه سایت صفره. اون موقع دسته جمعی حذف یا بستن ربات ها.

  • محبوبه بابایی
    13 آذر 1399 00:19

    فیلم اموزشی باید این جوری باشه ، مثال های مختلف در صنف های کاری مختلف و واقعی . نه اسلاید اسلاید و به صورت تئوری .
    واقعا ازتون ممنونم خیلی کاربردی ، خیلی جذاب و پر نکته ، با دلایل درست و منطقی .

    پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    ان‌شاءااله به بهترین آرزوهاتون برسونتون. خیلی سخاوت دارین که آموزشی اینقدر جامع رو رایگان در اختیار دیگران قرار می دین.
    سوالی دارم ازتون:
    برچسب هایی که خالی هستند، هیچ ارزشی ندارند؟ منظورم اینه که نیازی نیست به جایی ریدایرکت بشن؟
    یا اینکه صِرف وجود آدرسی که کلمه کلیدی توش باشه (حتی اگه محتوا نداشته باشه)، بازهم به‌خاطر اینکه ایندکس شده، اعتبار داره

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 آذر 1399 12:48

      یه نیمچه اعتباری داره. اگر زیادن ریدایرکت کنید بعد حذف. اگر یدونه به ازای هر لندینگ اصلی اون کیورد میشه، حذف کنید بره.

  • سلام، خدا پدر و مادر تونو بیامرزه واقعا عالی بود، هیچ جایی چنین آموزشی به شکل پروژه محور وجود نداره. همونطور که تو آموزش هم گفتین تفکیک کیورد ها از روی صفحه اصلی یا خیلی سخته یا نشدنی. یکی از دوستان صفحه اصلی سایتش با کیورد “واردات مستقیم لپ تاپ” رتبه خیلی خوبی گرفته ولی الن میخواد این کیورد رو به یه صفحه دیگه منتقل کنه و صفحه اصلی با کیورد “خرید لپ تاپ استوک” بیاد بالا. راهی هست؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 آذر 1399 13:09

      نه نمیشه. یه صفحه جدا بزنن برای استوک

  • محمد امین
    5 آذر 1399 21:41

    سلام. ممنون از آموزش خوبتون. من یه سوال دارم
    برای سایت وردپرسی ما برای فروشگاه یه بخش دسته بندی ها داریم و بخش بلاگ هم دسته بندی های مجزا داره اما عنوان دسته بندی ها یکسان هست.
    یعنی توی دسته بندی ووکامرس دسته ی ” ساعت های صفحه گرد” دارم و توی بخش بلاگ هم همین دسته بندی رو دارم. اینطور کانیبالیزیشن میشه.
    چکار کنم ؟ تشکر

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      10 آذر 1399 13:11

      یکیشو نوایندکس کنید. کنونیکال کنید ممکنه اعمال نشه. پیشنهادم اینه یه صفحه داشته باشید لیست محصولات صفحه گرد ها زیرش متن و زیرش لیست مقالاتش. همش یه جا

  • سلام استاد مرسی از ویدیو خوب تون
    من تحقیق کلمه کلیدی رو برای یه سایت انجام دادم برای دسته مکالمه این کلمات رو بیرون آوردم اگه با این کلمات تولید محتوا کنم بعد ها باعث Cannibalization نمی شه ؟
    این کلمات کلیدی بریا تولید محتوا خوب هستش؟

    مکالمه زبان انگلیسی توریستی
    مکالمه زبان انگلیسی کودکانه
    مکالمه بین دو نفر به زبان انگلیسی
    جملات انگلیسی برای شروع مکالمه
    جملات ابتدایی انگلیسی
    قالب های مکالمه زبان انگلیسی
    مکالمه طنز انگلیسی
    مکالمه انگلیسی عاشقانه
    مکالمه انگلیسی بین دو دوست
    مکالمه زبان انگلیسی مبتدی
    مکالمات رایج زبان انگلیسی
    مکالمه زبان انگلیسی ساده
    آموزش مکالمه زبان انگلیسی از صفر
    آموزش مکامله زبان انگلیس رایگان

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      3 آذر 1399 15:24

      همه اینا میتونن صفحه جداداشته باشن جز موارد زیر:
      مکالمه زبان انگلیسی ساده
      آموزش مکالمه زبان انگلیسی از صفر
      آموزش مکامله زبان انگلیس رایگان

      رایگان و از صفر ممکنه باهم رقابت کنن. مکالمه زبان ساده با آموزش مکالمه زبان خالی هم ممکنه رقابت کنه.
      یه صفحه داشته باشید آموزش مکالمه زبان انگلیسی به صورت کلی.
      داخلش رایگان ها و از صفر ها و سطوح مختلف و ساده و بقیه رو بیارید.
      عنوانشم میشه:
      آموزش مکالمه زبان انگلیسی

  • ریحانه
    27 آبان 1399 18:05

    سلام آقای طاووسی
    وقتتون بخیر
    من ویدیوی کیورد تارگتینگتون رو دیدم. خیلی عالی بود.
    یک سوال داشتم: شما فرمودین تگ‌هایی رو که با صفحه plp کنیبالیزیشن درست می‌کنند، بعد از ریدایرکت حذف کنیم. خود یوست بعد از حذف می‌پرسه که می‌خوای ۴۱۰ کنی؟ نیازی هست ۴۱۰ کنیم؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 آذر 1399 12:52

      حذف یعنی 404 دیگه. 410 و 404 هم فرقی از نظر ایندکسی نداره. مهم نیست.

  • سلام و عرض ادب
    جناب طاووسی آموزشتون عالی بود ممنون که به صورت رایگان تجربه هاتون رو در اختیار ما قرار دادید.
    یک سوال از حضورتون داشتم ما داخل کنسول وقتی کلمه کلیدی یک صفحه از سایت موون رو سرچ میکنیم چندتا مقاله و صفحه اصلی رو نمایش میده و در آخر صفحه ای که کلمه کلیدی اصلی اون صفحه سرچ شده. با توجه به تجربه ای که شما داشتید ما مقاله ها رو ریدایرکت کنیم روی صفحه ای که کلمه کلیدی روی آن کار شده؟ یا مقاله ها رو آپدیت کنیم و لینک لدیم به صفحه ای که کلمه کلیدی رو آن کار شده. یک سوال دیگه ام که خدمتتون داشتم اینه که برچسب های کل سایت رو ما noindex کنیم اشکالی داره چون هیچ نفعی برای ما نداشته و ضرر هم بوده.
    ممنون از پاسخکوییتون.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      26 آبان 1399 15:32

      برچسب های ایندکس شده رو ریدایرکت کنید بعد حذف کنید. نوایندکس نکنید. ولی دیگه نزنید اونطوری. بله مقاله هایی که رقابت میکنه ریدایرکت کنید به صفحه اصلی مختص اون کیورد و بعد حذفشون کنید یا یو ار ال و عنوان و محتواشونو بعد از ریدایرکت، عوض کنید.

  • سلام
    تشکر از اموزشتون
    طبق این آموزش شما یک category رو میارید بالا یا مثلاً یک دسته رو.حالا زیر مجموعه این دسته ممکنه ۱۰۰۰ تا محصول باشه و اینا noindex هستش.چه زمانی اینارو از noindex باید در بیاریم؟وقتی که pa خوبی گرفت صفحه؟
    و اینکه گفتید از صفحه پدر به فرزند لینک نشه اما خود محصولاتی که در صفحه فرزند هستش یکجور لینک داره !!

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      25 آبان 1399 11:38

      تو همه شرایط نگفتم. تو اون شرایط خاص گفتم نوایندکس و لینک نکردن یا لینک داخلی به فرزند یا اولویت پایین رو نوفالو کردن. نه کاری به پی ای نداریم. هر وقت صفحات اصلی ترمون با تارگت درست، ایندکس شد و جاافتاد.

  • سلام جناب آقای طاووسی ؛ قرار هست برای سایتمون بلاگ ایجاد کنیم ، به شکل Sub-Directory . دسته بندی های سایت و دسته بندی مطالبی که قرار هست براشون تولید محتوا کنیم هم زیاد هستن (برخی دسته ها در آینده براشون تولید محتوا میشه). بنظرتون بلاگ رو به شکل category روی دسته مطالب ایجاد کنیم یا به شکل یک فولدر جدید در public_html که داخل اون وردپرس دیگری نصب شده؟
    کدوم مورد برای سئو بهتر هست ؟ و البته برای گسترش بخش بلاگ در آینده
    سپاسگذارم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      25 آبان 1399 11:41

      هیچ فرقی نداره. از بیرون بالاخره همشون یه ادرس و پیشوند یو آر ال هستند. حالا اینکه اون یو آر ال، وردپرس جدا داره یا دسته همون وردپرسه هیچ ربطی به سئو نداره و فرقی نمی کنه. از نظر های غیر سئو خودتون بررسی کنید ببینید کدوم براتون فرق داره و راحت تره.

  • سلام و وقت به خیر
    ممنون از آموزش بسیار خوبتون
    یک سایت فروشگاهی در حوزه آهن آلات دارم. برای کلمه کلیدی دسته محصولم که مثلا «توری مرغی» هست، چند تا از مقالاتم در سرچ کنسول (مثل توری مرغی در ساختمان سازی چه کاربردهایی دارد) ایجاد کنیبال کردند. محتوای مقالات رو هم لازم دارم و کلا به درد صفحه محصول نمی‌خوره که طبق آموزش شما ریدایرکتشون کنم.
    کار درست چیه و به نظر شما چه کنم؟
    کلا توی سایت های فروشگاهی متاسفانه مقالات و دسته محصولات گاهی کنیبالیزیشن می‌کنند. ممکنه راهنمایی کنید؟
    ممنوننم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      18 آبان 1399 10:54

      خب محتوا و عنوانی برای مقاله ها نذارید که با دسته محصولات و محصولات رقابت کنه. لازم نیست وقتی ریدایرکت می کنید محتواشو بردارید بیارید اینور. ریدایرکت کنید یه متن به صفحه مقصد اضافه کنید نه لزوما همون متن که بگید به درد فروشگاه نمیخوره.

  • سلام وقت بخیر جناب طاووسی
    یک سوال مهمی که من دارم اینه که یک فروشگاه وردپرسی دارم .هر محصول چند ویژگی داره و داخل یک category هستش و هر محصولم یک یا چند تا برچسب خورده.به طبع وردپرس برای تمام این ویژگی ها برچسب ها و category ها یک صفحه میسازه. مثلا برای رنگ صفید که یک ویژگی هستش برای یک سری محصولات یا سایز محصول یک صفحه ساخته شده.چه تصمیمی برای این برچسب ها ویژگی ها و سایز ها باید اعمال کنم؟ من تمامی این صفحات رو نوایندکس کردم که به نظرم کار اشتباهی بوده. توی ویدیویی هم داخل سایتتون فرمودید که به کنونیکال کردم باز خود گوگل تصمیم میگیره که کدوم صفحه رو اصلی قرار بده.
    آیا باید تمامی این صفحات ریدایرکت بشن؟ کلمه کلیدی سایتم 2 کلمه هستش و رو این کلمه میخوام بیام بالا و از اونجا که رقبای سختی هم دارم به negative seo هم فکر میکنم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      13 آبان 1399 13:59

      فرمول اینه دیگه: هر کیورد، بیش از یه صفحه نداشته باشه. دیگه هر جا بیش از یه صفحه شده ریدایرکت کنید به اون صفحه مخصوص اون کیورد. دیگه هم نذارید این اتفاق بیفته و هر کیورد بیش از یک صفحه داشته باشه. و السلام.

  • سلام
    مسئله ای وجود داره تو کیورد تارکتینگ و اونم اینه که ما مثلا تو کلمه ثبت شرکت صفحه مفصل و کامل داریم ولی وقتی میخوایم صفحات فرزند درست کنیم مثل ثبت شرکت در اصفهان یا ثبت شرکت سهامی خاص که این ها هم هدف های ما هستن این فرزندا دچار کنیبال میشن و نمیدونیم این مشکلو چطور باید حل کرد جوری که گوگل اینارو مجزا بدونه، این روش شمارو ما قبلا انجام دادیم ولی تا پست فرزند شبیه اینارو رو اجرا میکنیم یا همون فرزندارو بعد از مدتی که یو آر ال جدید گذاشتیم گوگل دوباره میشناسه و کنیبال میکنه ، ممنون میشم یه توضیحی بدید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      12 آبان 1399 17:37

      اصفهان یه پیج دیگه باید باشه و درسته جدا باشه. اول صفحات کلی تر رو کار کنید درست شه. بعد زیرمجموعه هاشو. اگه همه موارد رو رعایت کردید که تو آموزش گفتم، کاریش نداشته باشید ادامه بدید خودبخود درست میشه.

  • محمد بختياري
    7 آبان 1399 12:05

    با سلام
    ممنون از مطلب خوبتون.. يه سوال داشتم ايا بحث لوكال كردن يه لينك هم بايد يه صفحه جدا داشته باشه؟
    مثلا
    كلاس كنكور
    كلاس كنكور در تهران
    معمولا اين دو تا صفحه هاي جدا دارن تو نتايج و يا اوردن صفت بهترين چطور؟ مثلا
    كلاس كنكور
    بهترين كلاس كنكور

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      7 آبان 1399 13:20

      همونطور که در اموزش گفتم، شاخص تفکیک شما، اون 4 مورد یعنی نرخ کلیک، نرخ تبدیل، نتایج فعلی و پیش بینی آینده هست. در نتیجه پاسخ بله هست. یعنی جدا باید باشه.

  • مجتبی صداقت
    4 آبان 1399 12:24

    سلام آقای طاوسی خسته نباشید
    من این دو تا کلمه کلیدی رو دارم که هر کدوم جستجوی بالای دارن و من هم میتونم محتوای اختصاصی برای هر کدوم به تولید کنم
    انگشتر طلا مردانه
    انگشتر مردانه طلا
    رقابت آنچنانی هم ندارن این کلمات
    میخواستم بدونم در این مورد چه جوری باید عمل کنم، ادغام کنم یا نه صفحات جدای هر کدوم رو بسازم؟ (خودم میخوام صفحه بسازم)
    باتشکر

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      5 آبان 1399 11:58

      شما آموزش رو دیدید؟ قطعا اگر دیده بودید چنین سوالی براتون ایجاد نمیشد. قطعا این دو تا کیورد باید تو یه صفحه باشن. ترتیب قرار گیری کلمات کنار هم دو کیورد جدا محسوب نمیشه. قطعا تو یه صفحه بذارید. 4 شاخص اصلی که گفتم با ترتیب به کار رفتن سه کلمه هیچ تفاوتی ایجاد نمی کنه.

  • خیلی خوب و جامع بود دستتون درد نکنه که وقت گذاشتید همچین آموزش درست حسابی رو از این موضوع مهم منتشر کردید. همیشه سر پروژه ها باید این موارد رو ریز به ریز برای هر کارفرما جدا توضیح میدادیم تا متوجه بشه و کلی شاهد و مثال میاوردیم ولی الان دیگه فقط کافیه آموزش شما رو براشون بفرستیم.

    پاسخ
  • مشکاتی
    3 آبان 1399 15:32

    سلام روزتون بخیر
    درباره URL دو بحث اختلافی پیش میاد.
    اگر ما دسته های پدر را در URL قرار بدهیم , با توجه به صحبت شما تمرکز روی کلید واژه کم می شود.
    اگر ما دسته های پدر را در URL قرار ندهیم , دسته های فرزند سخت تر بالا میاید چون ما معمولا برای دسته های پدر لینک سازی قوی انجام می دهید.
    سوالات با فرض اینکه موارد برید کرامپ , لینک های داخلی و متن در دسته ها رعایت شده است.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      5 آبان 1399 12:02

      چه ربطی داره به بک لینک ها؟ اومدن اسم دسته تو یو ار ال های فرزند، باعث نمیشه اثر بک لینک صفحه های پدر به فرزند منتقل شه! هر یو ار ال یه صفحه جداست حتی اگه فقط یه کاراکترش با صفحه دیگه فرق کنه حتی اگه تا اسلاگ آخر(اسلش آخر) یکسان باشه با یو ار ال دیگه. و اثر آف پیجی هر یو آر ال هم جداست. از این فکر بیاید بیرون که ساختار زیرمجموعه و… یو آر ال ها ربطی به اثرگذاری آف پیجیشون یا درک گوگل داشته باشه.برد کرامب هم هیچ ربطی به تارگتینگ و اثر آف پیجی نداره.

  • سلام وقتتون بخیر
    ما یک دسته بندی داریم برای مثال آموزش سئو وردپرس و یک برگه هم داریم دقیقا به همین نام که برگه ی ما تقریبا 10000 کلمه مقاله داره داخلش و دسته بندی هم چیزی حدود 15 تا مطلب
    آیا این کنیبالیزیشن ایجاد می کنه ؟ و چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
    ممنونم از آموزش های عالیتون

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      1 آبان 1399 12:39

      بله که ایجاد میکنی. یه صفحه برای کیورد “آموزش وردپرس” باید داشته باشید. فقط یک صفحه. از دسته و برگه و این چیزا بیاید بیرون بالاخره همشون صفحه هستند و یه یو آر ال مجزا دیگه. تو برگتون اولش محتوای دسته لود کنید یجوری کنید که هم محتواتون باشه هم دسته باشه اگر نمیتونید طبق آموزش یکیش رو ریدایرکت کنید و غیر اصلی رو ادرسشو عوض کنید و نوایندکس و یا کنونیکال اگر سختتونه که توصیه نمیکنم یا اگر اون ثانویه رتبه نداره بزنید از اول فقط نوایندکسش کنید.
      اینا رو تو آموزش گفتم.

  • سلام با این آموزشی که من دیدم فکرکنم پنالتی شدم آخه 20 تا صفحم رو داره با یه کوئری میاره همشون صفحه 7 به بعد رفتم خمشون رو اصلاح لینکسازی داخلی کردم و تایتل و متا هم رو درست کردم ولی هنوز درست نشده از یه طرفی هم نمیخوام کنونیکال یا ریدایرکت بزنم … چون صفحاتی هستند که لازمشون دارم ولی اون کلمه اصلی برام خیلی مهم تره چجوری بفهمم پنالتی شدم با این توضیحات که دادم بهتون؟ خود اون صفحه که میخوام بیاد بالا الان رتبه 205 داره تو سرچ کنسول و اینکه 5 سال هست سایت بالاعه و دامین اتوریتی 40 داره

    ممنون میشم راهنماییم کنید
    امیدوارم درست توضیح داده باشم

    پاسخ
  • سلام
    حالا اگه یه صفحه ای که با یه کلمه کلیدی بالاست و با یه کلمه کلیدی دیگه کنیبال شده رو چیکارش میکنیم؟
    مثلا دو تا صفحه لندینگ داریم که کیوردش به شرح:
    صفحه ۱_ کیف چرم
    صفحه ۲_ کیف چرم زنانه
    دومی رو کلمه کیف چرم زنانه صفحه اول گوگله اما با کیف چرم هم کنیبال شده و هر دو تو نتایج میان

    پاسخ
  • تیرداد
    29 مهر 1399 20:46

    با سلام و خسته نباشید و تشکر از شما جناب طاووسی
    من ی سایتی با موضوع تحصیلی دارم
    کنکورو.انتخاب رشته و مشاوره و برنامه ریزیو از این قبیل موضاعات هم کارشناسی هم ارشد هم دکتری
    ی سری کلماتم به عنوان تارگت انتخاب کردیم برای ایجاد محتوا ک عنوان ها و محتوایی زیادی تولید میشه بر حسب نیاز
    حالا سوال من از حضور شما اینه ک .
    اگه ما تو لینک سازی داخلی به همه ی این کیورد تارگت ها لینک بدیم و حالت پدر فرزندی و پل و رعایت کنیم به مشکل بر نمیخوریم تو آینده
    اینکه تو کلی از صفحات سایت این کلمات تکرار شن باعث افت رتبه و امتیاز صفحه و تایتل پدر نمیشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      30 مهر 1399 14:41

      لینک داخلی با انکرتکست کیورد به صفحه اون کیورد باشه و صفحات هم باهم رقابت نکنن. همین…

  • ریحانه
    29 مهر 1399 20:33

    سلام
    من روی سایتی کار می‌کنم که مسئول تولید محتوا ۱۰۰۰ تا تگ تعریف کرده. بعضی از این تگ‌ها (مثل خرید شامپو) با صفحه محصول رقابت می‌کنن و بعضی دیگه نه. همین‌طوری زده شدن. اگر بخوام تک‌تک تگ‌ها رو بررسی و روی صفحه تارگت ریدایرکت کنم که ظاهراً نشدنی و خییییلی پروسه طولانی هست.
    به نظرتون کار. درست با این تگ‌ها چیه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      30 مهر 1399 14:43

      بشینید دونه دونه ریدایرکت کنید و حذف طبق آموزش. و دیگه جدید نزنید. ارزششو داره. کشتیتون سوراخه. یا پولای آف پیجتونو هدر بدید یا وقت بذارید. تگ هایی هم که کیورد صفحه ای نیستند کلا حذف کنید ریدایرکت نکنید به جایی.

  • سلام، وقتتون بخیر جناب طاووسی
    ممنون بابت آموزش خوب و حرفه‌ای که گذاشتید
    سوالی برام پیش اومده، در مورد کنبالیزیشن
    ما معمولا پس از تدوین محتوای plpها و بعد از اون pdpها، میریم سراغ بلاگ و تدوین استراتژی بلاگ، حالا تو محتواهایی که برای بلاگ مینویسیم، ممکنه از کیوردهایی استفاده کنیم که تو صفحات دسته‌ها ازش استفاده کردیم، برای مثال یه دسته با عنوان لپ تاپ داریم، یه مقاله هم با عنوان ۱۰ لپ تاپ برتر ۲۰۲۰ هم تو بلاگ مینویسیم
    حالا سوالم اینه که اولا، کیورد این مقاله رو چی باید در نظر بگیریم؟ یعنی با چه کوئری باید این مقاله بیاد بالا
    و سوال دوم اینکه، چون تو این مقاله هم به دفعات از کلمه لپ تاپ استفاده میکنیم، با اون دسته لپ تاپ کنیبالیزیشن ایجاد نمیشه؟
    من کلا نمیدونم که کیورد تارگتینگ رو برای بلاگ باید چجوری انجام بدم و گاها نمیدونم چه کیوردهایی باید براشون در نظر بگیریم
    ممنون میشم اگه جواب بدید🙏

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      29 مهر 1399 19:11

      مثالی که زدیداکیه‌. عنوان یکی یا شبیه نیست که با هم رقابت کنه. اکیه. اگه صرف به کار رفتن یه کیورد تو صفحه اون صفحه تو اون کیورد رتبه میگرفت که سئو خیلی راحت میشد. لانگ تیل های آموزشی، مقایسه ای که از نظر بیزنسی و کیوردی در رقابت با صفحات بیزنسی نمیشن رو برای عنوان پست های بلاگ، تارگت کنید

  • سایتی دارم که قبلا ۲.۵ سال به صورت اشتباه با ۴۵۰۰ تا محصول و کلی محتواهای مشابه کار شده ..عبارت شامپو بدون سولفات که صفحه ی هدفمه ( بین ردیف های 3 تا 5 در حال بالانسه) داره با محصولی که ورودی بالایی با عبارات مختلف دیگه ( مثل شامپو بدون سولفات لورآل) داره رقابت میکنه.. امکان ریدایرکت یا نوایندکس این محصول رو ندارم … توی سرچ کنسول که نگاه میکنم برابر همین صفحه ی هدف ایمپرشن داره . حالا محصولی داریم که شدید داره با یکی از صفحه های هدفمون رقابت میکنه ولی این محصول چون با عبارتهای دیگه ردیف ۵ گوگله امکان نوایندکس و ریدایرکت نداریم..

    عبارت شامپو بدون سولفات با مقالمون رتبه 3 بود ولی یه محصولی داره با این مقاله رقابت میکنه و افتاده 5 وقتی بررسی میکنم توی سرچ کنسول در طول یه هفته به اندازه همین مقاله ایمپرشن خورده… محصول خودش ورودی بالایی با عبارت های مختلف داره و امکان ریدایرکت و نو ایندکس ندارم .. چیکار میتونم بکنم که این محصول کمتر با این عبارت با صفحه ی هدف رقابت کنه ( لینکهای داخلی عبارتهای کلیدی بک لینک همه چیزشم درست کردم)
    تکلیف اون محصول چیه؟ محصولات مشابه خیلی زیادی داریم که با صفحات هدف در حال رقابتن امکان تغییر ۴۵۰۰ تا محصول که وجود نداره

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 14:59

      توی ویدئو آموزش تغییر صفحه دارای رتبه یکی از حالت هایی که بهش پرداختم همینه. که یک صفحه ورودی داره ولی رو عبارت غلط دیگه ای هم بالاست و نمیشه ریدایرکت و کنونیکالش کرد. وقتی با عبارت کلی، صفحه جزئی تری بالاست یا برعکس، و هر کدوم روی کیورد های خودشونم روی صفحه درست خودشون ورودی دارن، تنها راه ایجاد تفاوت تو صفحات با ایجاد بلاک متن هست به علاوه کلی کردن عنوان صفحه کلی تر و جزئی کردن عنوان جزئی در صفحه جزئی تر و محتواشون و حذف اثرات محتوای جزئی در صفحه کلی، تا جای ممکن و برعکس. و بعد آف پیج سئو. اگر از اول کار، طبق این آموزش جلو می رفتید که البته اون موقع این آموزش وجود نداشت، این اتفاق هیچ وقت نمیفتاد.

  • میکاییل
    27 مهر 1399 14:19

    واقعا جذاب و جالب بود

    پاسخ
  • با تشکر از مطلب فوق العاده تون
    یه سوال داشتم سایتی دارم که قبلا 2.5 سال به صورت اشتباه با 4500 تا محصول و کلی محتواهای مشابه کار شده .. حالا محصولی داریم که شدید داره با یکی از صفحه های هدفمون رقابت میکنه ولی این محصول چون با عبارتهای دیگه ردیف 5 گوگله امکان نوایندکس و ریدایرکت نداریم.. تکلیف اون محصول چیه؟ محصولات مشابه خیلی زیادی داریم که با صفحات هدف در حال رقابتن امکان تغییر 4500 تا محصول که وجود نداره

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 14:19

      اینطوری که نمیشه. باید دقیقا عنوان اون صفحه و محصول رو بگید.

  • محمد فرخیان
    26 مهر 1399 19:16

    طبق تحقیق کلماتی که انجام دادم دو صفحه لازم دارم با کلمات “بهترین جاروبرقی” و “جاروبرقی ایرانی”. حالا “بهترین جاروبرقی ایرانی” رو هم میخوام تارگت کنم ولی نمیدونم روی “بهترین جاروبرقی” باشه یا روی “جاروبرقی ایرانی”
    کلا کلماتی مثل این، که مشتق شده از دو کلمه کلیدی هستن رو چالش دارم باهاشون که روی کدوم تارگت کنم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 13:45

      کلمات “ترین” دار نماینده یک آیتم هستند. ولی کلمه جاروبرقی ایرانی نماینده چندین جاروبرقی هست. از نظر یو ایکس و کلیک و نرخ تبدیل، باید صفحاتشون جدا باشه. در ویدیو گفتم شاخص های مهم تفکیک یا ادغام صفحات رو.

  • سلام جناب طاووسی
    من یه صفحه با عنوان “آموزش وردرپرس” دارم که تو همین کلمه لینک چهارم هستش.یه صفحه دیگه هم دارم با عنوان “فیلم آموزش وردپرس” که اونم با با کلمه فیلم آموزش وردپرس رتبه اول رو داره.
    توی سرچ کنسول که نگاه میکنم کوئری “آموزش وردپرس” روی هر دو صفحه اومده بالا هرچند الان پیج فیلم آموزش رتبه بالایی نداره تو این کوئری ولی در نتایج سرچ کنسول وجود داره. حالا من صفحه فیلم آموزش وردپرس رو ریدایرکت کنم رو صفحه آموزش وردپرس و نو ایندکس بشه و تغییر url؟؟؟ اینجوری ورودی کلمه فیلم آموزش وردپرس رو از دست میدم از نتایج؟؟؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 13:49

      شما گفتید رتبه نداره فیلم آموزش وردپرس. ببینید اگر کلمات ویدیو آموزش وردپرس، فیلم آموزش وردپرس و… جستجو دارند و شما هم براتون مهمه، جداگونه روی اون صفحه کار کنید. به مرور درست میشه اگر لینک داخلی و سایر مواردی که تو آموزش گفتم لحاظ کنید. اما در این شرایط پیشنهاد من اینه که از مواردی که گفتم یعنی شاخص های تفکیک و ادغام استفاده کنید. نرخ تبدیل و کلیک از موارد مهم تصمیم گیری تفکیک یا ادغام بود. پس کسی که سرچ میکنه آموزش وردپرس، از ویدیو بدش نمیاد. پس کلیک سر جاشه. البته این تست میخواد ولی دیگه خیلی وقتا به منطق خودتون باید اعتماد کنید. اگرم اومد ویدیو دید متن هم دید نرخ تبدیل هم سرجاشه. پس من جای شما باشم، فیلم رو ریدایرکت میکنم روی آموزش وردپرس، عنوان آموزش وردپرس رو بهش یه (+ ویدیو) اضافه می کنم، عنوان رو برای هر دو حالت بهینه می کنم و محتوا رو. و بعد فیلم رو کلا از رده خارج میکنم. یعنی نه فقط از نظر ایندکسی، بلکه از نظر یو ایکسی و بیزنسی، کلا یکیشون میکنم.

  • ما کتگوری اصلی که همه دستگاه ها داخلش هست روی کیورد دستگاه حضور و غیاب ، خرید، فروش و قیمت تارگت کزدیم

    دوتا زیر دسته حضور و غیاب تشخیص چهره و حضور و غیاب اثر انگشتی هم داریم
    طبق اموزش شما رفتم داخل سرچ کنسول و دستگاه حضور و غیاب کوئری گرفتم دیدم
    که روی سه صفحه که کتگوری اصلی و اون دوتا ساب ایمپرشن و کلیک داره
    که روی اصلی بالاترین ولی مثلا روی چهره یک پنجم و روی انگشتی یک دهم ایمپرشن داره

    ایا این کنیبال محسوب میشه ؟ و در صورت مثبت بودن جوابتون چکار باید بکنم؟

    یچیز دیگه ای که خیلی برام جالب اینکه وقتی کوئری با اگزکت دستگاه حضور و غیاب میگیرم اصلا توی کوئری ها خودش نشون نمیده ولی وقتی پرفرمنس بدون کوئری چک میکنم از کیورد اایی که بالاترین ایمپرشن گرفته

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 13:59

      این یعنی با دقیقا عبارت دستگاه حضور غیاب خالی اصلا ایمپرشن ندارید ولی با شاعبه هاش دارید. اگر کیورد کلی مثل همین دستگاه حضور غیاب خالی روی دسته کلی خودش ایمپرشن گرفته که خوبه. کلا هم وقتی رتبه ندارید و سایت قوی نیست به فکر درست شدن اینها نباشید. شما از اول با عنوان مجزا و دقیق و کلی برای کلی ها و جزئی برای جزئی ها و لینک داخلی و همه مواردی که تو آموزش گفتم، جلو ببرید خودبه خود خیلی اشتباهات گوگل درست میشه با زمان. اصلا آموزش، اصلش برای اینه که شما بعدا به مشکل نخورید و از اول درست جلو برید. من سرچ کنسولو برای رفع ایراد گفتم فقط.ملاک شما هم برای چک کردن تو سرچ کنسول باید در حالت اگزکت مچ باشه. همونطور که توی آموزش دیدید، من در حالت اگزکت مچ گذاشتم. اگر اگزکت مچ نمیذارید، برای اینه که ببینید کلا با همه کیورد هایی که اون عبارت رو شامل میشن، کدوم صفحات بالاست و آیا صفحات درستی برای اونا بالا هست یا نه.

  • سلام وقت بخیر
    چرا در هنکام ریدایرکت و رفع کنیبال همه تگ ها و محصولات مرتبط رو به دسته ریدایرکت میدیم؟
    چرا نمیایم محصولات رو به آدرس جدید همون محصول لینک بدیم؟
    با تشکر

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 14:02

      تگ ها که کلی هستند عموما. صفحه مقصدشون باید یه صفحه لیستی باشه که میشه دسته. محصولات هم به خاطر اینکه به جای دسته ما بالا اومدن ریدایرکت میکنیم و سایر اون کارها رو روشون انجام میدیم. مساله ما مقصد صحیح هست که نرخ تبدیل و نرخ کلیک خوبی داشته باشه. برای جستجوی عبارت دوربین مداربسته، وقتی برچسب ها مزاحمن یا محصولات گاهی رتبه گرفتن، طبیعتا ما روی مقصدی که نماینده همه دوربین های مداربسته هست ریدایرکت میکنیم. نه خود محصول. هر محصول لندینگ پیج کیورد دقیق خود محصولشه. مثل یه مدل خاص از دوربین مداربسته. و ازونجا که صفحه دسته(صفحه لیستی یا PLP) ما مهمه، اول اونو قوی میکنیم. محصولات رقابت کمتری دارن و خودبخود رتبه میگیرن.

  • سلام آقای طاووسی
    سپاس فراوان بابت آموش عاااااالی که گذاشتید. واقعا لذتبخش بود.
    یک سوال:
    دامنه اصلی و حتی دیزاین و قالب و چارچوب سایتی لازمه کامل تغییر کنه و الان نگران ازدست رفتن رتبه لینکها هستند.
    پیشنهاد شما برای بهترین راه این انتقال با کمترین آسیب، چیه؟
    حتی لازمه خیلی لینکهاشون را به صفحات مهمتر انتقال بدند که ارزش اون پیجها بالاتر بره و الان خیلی صفحات پراکنده روی سایتشون دارند!
    ازطرفی هم میدونم نباید ریدایرکت 3طرفه داشته باشند ! و نباید صفحه اول را به دوم ریدایرکت کرد و صفحه دوم را هم به سوم ریدایرکت کرد!
    راهکار و پیشنهادی بابتش دارید؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      27 مهر 1399 14:05

      یعنی همزمان با انتقال سایت، میخوان تارگتینگ رو هم اصلاح کنن. به شدت کار درستیه و من همیشه اینکارو میکنم در شرایط مشابه شما. ریدایرکت زنجیره ای تا سه سطح اشکال نداره. ولی چیزی که شما میگید زنجیره ای نیست. شما صفحات مبدا رو به مقصد ولی روی یو ار ال جدید که گفتید مهمتره ریدایرکت کنید. شایدم در این حالت چند تا از صفحات مبدا رو روی یکی از صفحات مقصد ریدایرکت کنید. یعنی همزمان کیورد تارگتینگ هم اصلاح کنید که کاملا اکیه. بقیه صفحاتم که به متناظر خودشونه. باز ریدایرکت زنجیره ای نمیشه. اگرم اول از مبدا به مبدا دیگه بعد اون مبدادیگه به مقصد میره(به ازای هر یو ار ال منظورمه) بازم اشکال نداره. بعضی مواقع اینطوری هست و اکیه. اگر تونستید مستقیما رو مقصد ببرید نشد هم اکیه.

  • سلام آقای طاووسی. به نظرم من موضوع کیوورد تارگتینگ تاثیر زیادی روی روند سئو و همینطور هزینه های اون داره.
    اما من یه سوال دارم از شما. سایتی که من دارم روش کار میکنم روی کوئری تربیت سگ یک صفحه بلاگ پست داره با آدرس dog-training که جزو 3 تاست و همینطور یک صفحه دسته بندی با تایتل تربیت سگ و با آدرس dog/dog-training. البته یک صفحه سومی هم دارم که تایتل اش کتاب تربیت سگ هست اما با آدرس product/dog-training
    این سه تا صفحه با هم در رقابت هستن ولی صفحه اصلی و تارگت ام تو نتایج بالاست ولی دیگه بالا نمیره و قفل شده.
    راهکار خودم اینه اول صفحه دسته بندی تربیت سگ به صفحه هدفم ریدایرکت کنم و بعد ماهیت صفحه تارگت ام رو از حالت مقاله خارج کنم و یه لندینگ پیجش کنم تا هم تنوع محتوایی ایجاد کنم و هم نبود صفحه دسته بندی رو پوشش بدم.
    به نظر شما حذف دسته بندی موضوعات درسته یا اینکه به جای حذفش محوریت موضوعی اون دسته بندی رو تغییر بدم؟
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 مهر 1399 08:31

      ریدایرکت کنید و اون مبدا رو یو ار الش رو عوض کنید و نوایندکسش کنید. یا یو ار الشو عوض کنید و عنوانشم کلا از تربیت سگ خارج کنید بشه یه صفحه جدید دیگه. حذف که هدر میده اعتبار رو. توی اموزش کاملا این موضوع رو گفتم. مطمئنید آموزش رو کامل دیدید؟

  • سلام آقای طاووسی عزیز
    یک سوال برام ایجاد شد. به نظرتون اول تایتل محصولات پیشوند هایی مثل قیمت و خرید بذاریم؟ چون از یک طرف این پیشوند ها در کنار اسم محصولات سرچ میشن و از طرف دیگه فاصله ای که این پیشوند از ابتدای تایتل ایجاد میکنه میتونه رو سئو صفحه تاثیر منفی بذاره.

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 مهر 1399 08:29

      دیدید آموزش رو؟ این مورد رو گفتم درباره پیشوند ها. بله بذارید. نه فاصله ایجاد کنه خب. اینقدر حساس نباشید. کلمه خرید هم لازمه.

  • علیرضا نجفی
    23 مهر 1399 13:34

    جناب طاووسی با عرض خسته نباشید خدمت شما
    بعد اینکه این ویدیو رو دیدم به ی مفهومی رسیدم ممنون میشم کمک کنید ک بدون درسته این مفهموم یا خیر.
    من کلا داستان لینک سازیو به ی درخت تشبیه کردم ک شامل ریشه تنه و شاخه و برگه و تارگت ما ریشه اس و با هرس شاخه و برگ بیشتر به تقویت ریشه کمک میکنیم ک در نهایت با تقویت ریشه شاخه و برگ و میوه بهتری نصیبون میشه
    ینی آب و مواد غذایی ک همون لینک هاس از ریشه بره به شاخه برگ ک این در نهایتش به داشتن درخت تنومند بیشتر کمک میکنه تا بر عکسش

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      24 مهر 1399 08:28

      برعکس. لینک ها از شاخه میره ریشه با تعریف شما. هرس شاخه هم همون اصلاح تارگتینگه.

  • محمد فرخیان
    22 مهر 1399 17:52

    سلام آقای طاووسی عزیز. اول یه تشکر خیلی زیاد میکنم ازتون بابت تلاش های بی دریغی که برای جامعه سئو میکنید.
    من این ویدئو رو دیدم کامل و یکی از سوال هایی که برام پیش اومده اینه که چرا عمدتا از صفحات پدر به فرزند بهتره لینک ندیم؟ این قضیه مربوط به لینک جوس هست یعنی صفحه تارگت ما بهتره به جایی لینک نده؟
    یه سوال دیگه اینکه من طبق اصول تارگتینگ، دوتا عبارت کلیدی رو برای دو صفحه تارگت کردم، یکی “خرید تلویزیون” و یکی “خرید تلویزیون ال جی”، حالا اینکه توی صفحه “خرید تلویزیون” با عبارت “خرید تلویزیون ال جی” به صفحه “خرید تلویزیون ال جی” و بلعکس، لینک بدم ایراد داره؟
    بازم از شما سپاسگزارم

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      23 مهر 1399 12:55

      به هیچ وجه ایراد نداره. اون خیلی پدر محسوب نمیشه. بیشتر از لیستینگ ها به آیتم ها یعنی از PLP ها به PDP ها من گفتم لینک ندید. چون خودبخود PLP ها لینک داخلی دارن به PDP ها و رقابت PLP ها بالاتره. بیست تا PDP وسط متنشون لینک داخلی به PLP خودشون بدن درخور هست و نیاز داره اون PLP. درباره مثال شما هم ال جی یک سطح کم رقابت تر و زیرمجموعه تره. زیرمجموعه ها بالاسریشون رو که رقابت بالاتری داره قوی کنن، هزینه کل پروژه در مجموع پایین تر میاد.

  • آموزش بی نظیری بود استاد، خیلی خیلی ممنون

    پاسخ
  • محسن جان ممنون که تجربیات ارزشمندتو رایگان منتشر میکنی. اونم به صورت ویدیو.

    پاسخ
  • سلام
    جناب طاووسی خسته نباشید
    آموزش خوبی بود. یه سوال پیش اومده برام اینکه :
    صفحاتی با کلمات اشتباه تارگت شده هستند مثلا صفحه هوم پیج، کلی هم لینکسازی و ریپورتاژ براش رفتن، شما فرمودین که لینک ها رو دیساوو کنیم، امکان این هست که یک صفحه دیگه برای او کلمه بسازیم و از هوم پیج لینک بدیم ، و تمام لینک های داخلی رو روی صفحه جدید تارگت کنیم؟
    و یکجای هم فرمودین که تگ ها رو ریدایرکت و نوایندکس کنیم، بیایم بجای حذف کامل و اینکه 404 نگیریم، بیام یه بازه زمانی اون تگ رو دایندکس کنیم بعد که کامل از ایندکس درآمد، اون موقع حذفش کنیم، این بهتر نیست آیا؟

    پاسخ
  • آموزش های حرفه ای و کاربردی از شما به خاطر آموزش رایگان این بخش ممنونم.

    پاسخ
  • ابراهیم دبیری
    20 مهر 1399 14:18

    مرحبا طاووسی عزیز. زحمت کشیدید.

    پاسخ
  • امیر حسین
    19 مهر 1399 23:30

    با سلام برای سایتی که تگ داره اما رو صفحه تگش بالا نیست و رو صفحه درستی بالا هست ، اگر تگ ها کلا پاک بشه و هیچ تگی دیگه ای سایت نداشته باشه برای سئو مفید هست؟ احتمال داره افزایش رتبه داشته باشه؟ یا تگ ها رو پاک نکنیم همین روال باشه؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      23 مهر 1399 13:03

      بله احتمال افزایش رتبه زیاده بخاطر حذف اون صفحات به درد نخور که هرچند ریز دارن یه نیمچه اعتباری به دلیل ایندکس شدن و لینک داخلی شدن میگیرن. قدرتشونو با ریدایرکت و بعد حذفشون سرازیر کنید به صفحه تارگت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.