داینامیک رندرینگ منسوخ شد!

پخش ویدیو

داینامیک رندرینگ تقریبا منسوخ شد! اما نسخه جدیدی نیومد! بلکه عقب گرد شد! گوگل در سال 2024 در یک عقب نشینی غیر واضح با جمله زیر در صفحه Dynamic Rendering توصیه کرد که به جای داینامیک رندرینگ از استاتیک رندرینگ یا  Rehydration Rendering یا سرور ساید رندرینگ استفاده کنید!

جمله عقب نشینانه گوگل:

Dynamic rendering is a workaround and not a long-term solution for problems with JavaScript-generated content in search engines. Instead, we recommend that you use server-side rendering, static rendering, or hydration as a solution.

ای کسانی که شیفته تکنولوژی هستید و فکر می کنید جهان عقب مونده ما خیلی پیشرفته و علمی هست!

ای توسعه دهندگان وبی که تصور می کنید گوگل در سال 2024 می تونه جاوااسکریپت رو کراول و رندر کنه و محتوایی که برای لود شدن نیاز به اجرای جاوااسکریپت داره بخونه!

بدونید که نه تنها نمیتونه، بلکه حتی روش خودش که گفته بود برای ربات های من، بدون جاوااسکریپت لود کن هم دیگه قبول نداره و عقب گرد کرد!

چون براش هزینه زیادی تراشیده میشه و در هر صورت مجبوره از یوزر ایجنت های غیر بات هم چک کنه و هزاران دلیل دیگه که به بحث مالی مربوطه نه بحث توانایی فنی! که داخل دوره سئو به شدت به مسائل تجاری مرتبط با SEO هم پرداختم.

گیج شدید؟ سر در نیاوردید؟ احساس می کنید این آموزش به سطح شما نمیخوره؟ احتمالا فقط برای بهینه سازی سایت وردپرسی اقدام کردید و تجربه سر و کله زدن با تیم های فنی و توسعه دهندگان وب با تکنولوژی و پلتفرم اختصاصی رو نداشتید! پس طبیعیه! در این صورت داینامیک رندرینگ و کلا بحث رندرینگ خیلی به کارتون نمیاد. اما اگر علاقه دارید این مبحث رو یاد بگیرید، آموزش سئو سایت های جاوااسکریپتی رو ببینید! اگر هم قصد دارید سئو تکنیکال رو به صورت کامل و طبقه بندی شده یاد بگیرید، دوره سئو تکنیکال رو ببینید.

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

محسن طاوسی هستم. با تجربه مدیریت اجرایی و ارائه مشاوره به بیش از 300 مجموعه از رقابت های کم تا بالاترین سطوح در انواع تکنولوژی ها و CMS ها.

8 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • علی نظری
    15 بهمن 1402 17:17

    میخواستم بپرسم اگه یه سایت جاوا اسکریپت داشته باشیم که تک صفحه باشه و برای معرفی اپلیکیشن باشه و محتواش هم ثابت باشه،برای سئوش میشه کاری انجام داد؟میتونه چنین سایتی رتبه بگیره؟
    اپلیکیشن درمورد ثبت اماکن و مشاغل هست و داخل سایت اپلیکیشن معرفی شده.مثلا داخل اپلیکیشن من میتونم کافه خودم رو ثبت و معرفی کنم.من میخوام وقتی توی گوگل سرچ بشه مثلا کافه فلان،این سایت بالا بیاد.
    کلا میخوام ببینم برای چنین سایتی این امکان پذیره یا حتما باید محتوای پویا داشته باشه و مدام تولید محتوا بشه داخل سایت؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      16 بهمن 1402 22:30

      فقط همون یه صفحه میتونه بیاد بالا. لازم نیست حتما مدام تولید محتوا بشه. مشکل تک صفحه بودنشه. لینک داخلی ندارید. نمیتونید از یه سایت دیگه به یه صفحه ای از سایتتون لینک بدید. فقط باید به ص نخست بدید. پس دستتون بستست تو ایجاد ارتباط بین صفحات و انتقال اعتبار. این یعنی هزینه خیلی خیلی زیاد و بازدهی خیلی خیلی کم. اون هم به شرطی که محتوای همون یه صفحه در ویو سورس باشه و نیاز به جی اس روی مرورگر نداشته باشه. اون هم به شرطی که فقط یک یا دو کیورد هم خانواده رو تو عنوان و محتواش پوشش بدید و تمرکز کنید.

  • فائزه علوی
    14 بهمن 1402 11:21

    شما توی دوره سئو صفر تا صد،همه اینا رو با جزئیات آموزش میدید؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      14 بهمن 1402 16:08

      بله تو دوره خیلی کامل همه چیز آموزش داده شده.

  • فائزه علوی
    12 بهمن 1402 10:41

    با سلام و احترام.
    شما منظورتون اینه که برای سئوی سایت react کار خاصی نمیشه انجام داد؟

    پاسخ
    • محسن طاوسی
      14 بهمن 1402 00:26

      نه میشه. باید حداقل برای بات گوگل SSR باشه و صفحات مجزا با URL اختصاصی خودشون وجود داشته باشه و بدن JS محتوای هر صفحه و هر URL جداگونه لود بشه. لینک ها هم تگ a باشن. onclick نباشن. همین.

  • علیرضا
    21 بهمن 1401 14:43

    آقای طاووسی دلمون تنگ شده بود برای ویدیوهای شما

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.